de volksjury

de volksjury

Podcast de de volksjury

Laura en Silke speculeren op een onverantwoorde manier over onopgeloste moordzaken. 

Los últimos episodios

Aflevering 120 - Christina Almah
Malabar, Florida. Thomas Harper is op 22 november 1985 op weg naar huis met zijn pick-up truck. Hij is thuis klusjes aan het doen en miste wat items van de doe-het-zelfzaak. Plots ziet hij iets opmerkelijks langs de kant van de weg: eerst lijkt het een grap, maar wanneer hij nog eens kijkt beseft hij dat het bloedserieus is. Hier is aflevering 120! Zit je met iets? Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Bel anoniem en gratis naar 106 (24u/7d) of chat via www.tele-onthaal.be Bespaar tot wel €85,- op je eerste 4 boxen met de code HELLOJURY! Voor oude en nieuwe HelloFresh'ers (als je meer dan 1 jaar geleden je lidmaatschap hebt opgezegd). Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
1 h 6 min - 21 sept 2023
Aflevering 119 - Latrese Curtis
Latrese belt haar echtgenoot vanuit haar wagen: ze is klaar met haar lessen aan de universiteit , ze maakt nog even een tussenstop om eten op te halen en komt dan naar huis. Maar wanneer haar man Darin de volgende ochtend wakker wordt, is de andere kant van het bed onbeslapen. Eentje met twists and turns, hier is aflevering 119! Bespaar tot wel €85,- op je eerste 4 boxen met de code HELLOJURY! Voor oude en nieuwe HelloFresh'ers (als je meer dan 1 jaar geleden je lidmaatschap hebt opgezegd). Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
1 h 5 min - 07 sept 2023
Aflevering 118 - Sandra Rivett
1974 - het is een doodnormale donderdagavond wanneer plots een vrouw de pub Plumbers Arms in Belgravia - een wijk hartje Londen - binnenstormt. Ze draagt een nachtkleed en hangt onder het bloed. Compleet over haar toeren schreeuwt ze: “Help me, help me. I have just escaped from a murderer.” Hier is aflevering 118! Zit je met iets? Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Bel anoniem en gratis naar 106 (24u/7d) of chat via www.tele-onthaal.be 15% korting op alle flessen op air streepje up punt kom, geldig tot en met 31 Augustus met de kortingscode: DEVOLKSJURY15 Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
1 h 42 min - 24 ago 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares