podcast banner
Ondskapens Hoteller
Eksklusivt hos Podimo

Ondskapens Hoteller

Podkast av Podimo

Ondskapens Hoteller er en true crime-serie om virkelige forbrytelser. Vi besøker hoteller fra hele verden, hvor døden har sjekket inn. Fortalt som om du var der selv. Fortalt av Henrik Holmen 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Ubegrenset tilgang til eksklusive podkaster
Ingen annonser
10 timer lydbøker i måneden
Etter prøveperioden kun 79,00 kr / Måned . Ingen binding.

Alle episoder

13 Episoder
episode Har du hørt Kriminalkrøniken? artwork
Har du hørt Kriminalkrøniken?
Kriminalkrøniken er en podkast-serie for deg som er opptatt av dyptpløyende historier og kriminalsaker fra virkeligheten. Sakene du hører om er hentet fra Norge og resten av Norden, og fortelles med politiets egne ord. I denne podkasten vil du oppleve at virkeligheten ofte overgår fantasien, med sterke skildringer, som kan virke støtende for noen. Nye episoder hver mandag, kun hos Podimo! Hør podkasten her: https://share.podimo.com/podcast/5ff1f9a1-18f2-46a3-aad6-7a3f28818055
16. feb. 2023 - 24 s
episode Episode 11: Hotel Hafnia Del 2 artwork
Episode 11: Hotel Hafnia Del 2
Mordbrannen på Hotel Hafnia ligger som en uoppklart sak og ulmer i mange år. Frem til politiet får et gjennombrudd som fører til et mord et helt andet sted i landet.
08. jan. 2022 - 30 min
episode Episode 10: Hotel Hafnia Del 1 artwork
Episode 10: Hotel Hafnia Del 1
September 1973. Like etter klokken to på natten begynner Hotel Hafnia å brenne. 35 mennesker dør. Det er den verste brannen i nyere Danmarkshistorie. Landet er rystet, og blir ikke mindre rystet da det viser seg at brannen er påsatt. Men hvem står bak?
01. jan. 2022 - 30 min
episode Episode 9: Golden Key artwork
Episode 9: Golden Key
En novembermorgen i 2006, bak Golden Key Motel i New Jersey, oppdager en hundelufter noe uhyggelig: det ligger en død kvinne i grøften. Politiet ankommer og finner fort tre andre døde kvinner. Alle de fire likene er plassert på samme måte i det kalde vannet: uten sko og med ansiktene vendt mot Atlantic City i øst. En seriemorder går løs, men hvem er han og hvem er de fire ofrene?
25. des. 2021 - 41 min
episode Episode 8: Fatty Arbuckle artwork
Episode 8: Fatty Arbuckle
Hva skjedde bak den lukkede døren til hotellsuiten på Hotel St. Francis? Var det voldtekt og mord, eller var det i virkeligheten et justismord? Saken om Fatty Arbuckle var Hollywoods første store skandale. Fatty Arbuckle var en kjempestjerne i sin tid. Men i september 1921 skjedde det noe som skulle gjøre ham forhatt.
18. des. 2021 - 26 min

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker