Det digitale talkshow med Ole Gregersen og Peter Schjødt
Podcast gratuito

Det digitale talkshow med Ole Gregersen og Peter Schjødt

Podcast de Ole Gregersen og Peter Schjødt

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Med Det digitale talkshow vil vi skabe en debat-podcast, hvor vi går væk fra det klassiske format med en vært der holder mikrofonen for en gæst, men hvor vi har gæster inde til en snak om alt det som vi selv er nysgerrige på i den digitale verden - også med de kritiske briller. Vi udfordrer de ting vi oplever i vores digitale hverdag og diskuterer dem med kloge hoveder der kender dem bedre end os. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Hvad er digital kundeservice og hvordan kan det implementeres hos virksomheder?
Kundeservice er jo ikke et nyt begreb, men da langt det meste salg og kontakt med kunder, medlemmer, etc. foregår online, er man som virksomhed nødt til at digitalisere dele af sin kundeservice og for nogen måske det meste. I dette afsnit af Den digitale talkshow, har vi besøg af Linea Svendsen fra KMPG Newtech og Henrik Fabrin, som er CEO og Co-founder af virksomheden Certainly. De arbejder begge med conversational AI, som vi ofte kæder sammen med chatbots.  Det er dog langtfra kun en snak om chatbots, vi taler om digital kundeservice generelt.  Vi håber du har lyst til at lytte med, hilsen Ole og Peter
1 h 0 min - 15 dic 2021
Er podcast bare endnu et buzzword?
I 2008 åbnede Apple for deres App Store, og det betød, at mange virksomheder kastede sig ud i at udvikle dyre apps, men på et tidspunkt var der mere end 200.000 apps i App Store, som fik nul downloads. I de sidste år har det store buzzword været podcast, og det ser ud til at danskerne har taget mediet til sig, men gider de at lytte til podcast fra virksomheder og ender vi med at der bliver brugt en masse penge på produktion og ingen henter dem, som der skete med apps? Det spørgsmål og mange andre stiller vi til dagens to gæster, som ved en masse om podcast: Bjørn Vestergaard har podcasten Rollemodellerne og så er han en af stifterne bag platformen Podup [https://podup.dk/], som skal hjælpe podcastere med at få økonomi i deres podcast. Andreas Saxild, i skrivende stund podcastredaktør hos Heartsbeats, men skifter til Lindhardt og Ringhofs digitale forlag SAGA [https://www.sagaegmont.com/denmark/], hvor han også skal være podcastredaktør. Du kan glæde dig til en masse guldkorn fra vores gæster, hvor vi kommer rundt om flere ting: Hvorfor skal man lave en podcast? Hvilket indhold skal man have? Storytelling eller produktfokuseret? Kan man som virksomhed have en podcast der er sponsoreret? Hvilke kommercielle modeller er der? Hvad er fremtiden for podcast? Der er masser af gå i krig med, så vi håber du har lyst til at lytte med. Du kan følge Andreas [https://www.linkedin.com/in/andreas-saxild-704904111/] og Bjørn [https://www.linkedin.com/in/bjornvestergaard/] på LinkedIn
1 h 24 min - 16 sept 2021
Growth Hacking - hvad er det og hvem har ansvaret?
Bilka bruger ikke kun penge på at få kunder i butikkerne, de har også specialister der udelukkende arbejder på at sælge mere til de kunder der er i butikken, ved at designe den optimale rute, beslutte hvor varer skal placeres, etc. I den branche kalder man det space management.  Men hvad er den tilsvarende rolle i den digitale verden? Er det måske en "Growth Hacker"? Men hvad er growth hacking egentlig? Hvorfor har det ikke et større fokus hos virksomheder i dag? Til trods for at vi har alle muligheder for at måle, tracke og optimere på den digitale købsrejse, så er det få virksomheder der arbejder med det som vi i branchen kalder growth hacking. Hvordan kan det være? De spørgsmål og mange flere, stiller Ole og Peter til vores to gæster: Patrick Olsen fra Whistleblower Software og Kristian Moon, som er selvstænding konsulent indenfor datadrevet marketing.
57 min - 18 ago 2021

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares