10MinOpinions
Gratis podcast

10MinOpinions

Podcast af 10MinOpinions

Sharing my thoughts on any topics that I come across. Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support 

Denne podcast er gratis at lytte på alle podcastafspillere og Podimo-appen uden abonnement.

Alle episoder

14 episoder
episode Food Festival artwork
Food Festival
Food is something that we need but we have always creative ways to make it. With so many food festivals throughout the months. In this month alone we have some good ones for the month of September 2023. --- Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support [https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support]
19. sep. 2023 - 4 min
episode Mayor Adams immigration problem artwork
Mayor Adams immigration problem
Look we all know that this country was built on immigration but sometimes when it gets out of control, we have to do something. Sometimes we need to be able to fix the problems that we have first in order to be able to bring more people to flourish. --- Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support [https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support]
18. sep. 2023 - 3 min
episode News 9-16-2023 artwork
News 9-16-2023
Everyday a lot of things happen without us noticing especially in the big apple. --- Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support [https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support]
16. sep. 2023 - 4 min
episode Destruction of OIL artwork
Destruction of OIL
what you guys think about this? --- Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support [https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support]
16. sep. 2023 - 5 min
episode re-election 2023 Bias artwork
re-election 2023 Bias
Major issues of this re-election. Let me know what you guys think?? --- Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support [https://podcasters.spotify.com/pod/show/10minopinions/support]
15. sep. 2023 - 4 min
En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.

Andre eksklusive shows

  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows

Populære lydbøger

  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger

Andre eksklusive shows

  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows
  • Andre eksklusive shows

Populære lydbøger

  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger
  • Populære lydbøger