#DoneDeal de podcast

#DoneDeal de podcast

Podcast af VoetbalPrimeur

#DoneDeal de podcast is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast bespreekt de redactie met interessante gasten de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg ons op Instagram via @donedealpodcast. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Seneste episoder

Transfercircus zonder 'Wizard' bij Ajax, comeback Ihattaren & leven als een GOD in Indonesië (Ft. Melvin Platje)
In deze aflevering hebben Dennie en Kaj een bijzondere gast in de studio: cultheld, avonturier en doelpuntenmachine Melvin Platje! Met Melvin bespreken de mannen zijn bijzondere carrière, maar ook de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Ajax zoekt een nieuwe controleur en liet een terugkeer van Hakim Ziyech lopen, terwijl supersub Akpom over belangstelling niet hoeft te klagen. Volendam, de oude club van Melvin, zit in ‘onrustig vaarwater’, terwijl PSV op zoek is naar een back-up voor Veerman en Schouten. En hoe is het eigenlijk om als superster te leven in Indonesië? Melvin heeft de mooiste verhalen! Dit alles en nog veel meer in de nieuwste #DoneDeal! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
47 min - 01. dec. 2023
Onmogelijke Ajax-zoektocht, vals alarm PSV en topnieuws voor Feyenoord-fans (ft. Daniel Reyes & Hans Nijland)
In deze aflevering van #DoneDeal bespreken Emile, Ruben en Kaj de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Lonkt er écht een vroegtijdig vertrek van Lozano bij PSV? Wie is het geschikte 'type-Matusiwa' waar Ajax naar op zoek is? En gaat AC Milan aan de haal met de absolute sterkhouders van Feyenoord? Daarnaast bellen de mannen met Hans Nijland over de moeizame start van Kevin van Veen bij FC Groningen! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
22 min - 24. nov. 2023
Ajax zoekt innovatie, Feyenoord-parels op voorpagina & dit is het ideale Oranje (ft. Ben Rienstra)
Dennie en Kaj ontvangen deze week een special guest: Ben Rienstra. Samen bespreken zij hoe het is om te spelen voor Jong Oranje, de staat van het huidige Oranje, de eventuele (innovatieve) opvolger(s) van John van 't Schip bij Ajax en de gigantische belangstelling voor de smaakmakers van Feyenoord. Verder vertelt Ben natuurlijk alles over zijn avonturen als speler in binnen- en buitenland! Daarnaast bespreken de mannen ook wie hun favoriete zomertransfer is en nog veel meer! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
55 min - 17. nov. 2023

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger