Duister de podcast
Gratis podcast

Duister de podcast

Podcast af Duister de podcast

Dette er en gratis podcast, som du kan lytte til pÄ alle podcast-afspillere. Du kan fÄ adgang til alle gratis shows i Podimo-appen uden et abonnement.

De podcast waarin hosts Daphne en Kimberly je meenemen in de Duistere wereld van true crime en paranormale zaken. 

Andre eksklusive shows

Det fÄr du

Seneste episoder

XCVII - J.B. Elwell + Mijn vrouw gluurt naar me
Welkom bij de Ă llerlaatste aflevering van dit seizoen! Hierna gaan we even met pauze, maar niet getreurd, we gaan juist deze periode hard aan de slag om Duister een goede zet in de juiste richting te geven! In detectiveboeken draaien de detectives hun hand er niet voor om; het oplossen van een moord in een afgesloten kamer. Helaas hebben de detectives van de NYPD er meer moeite mee. Kim vertelt je in deze aflevering een mysterie, dat nu, meer dan 100 jaar later, nog steeds niet is opgelost. Daf sluit het seizoen af met een lekker spannend verhaal. Want wat nou als je vrouw niet helemaal blijkt te zijn wie je denkt dat ze is
.  Lieve Duisteraars, bedankt voor weer een heel seizoen Duister. Zonder jullie geen podcast! đŸ–€
1 h 23 min - 24. jan. 2024
XCVI - Sarah Duckett + Michael Taylor
In het jaar 1881 maakt William Roberts iets bizars mee. Op een koude, donkere avond wordt hij op straat achtervolgt door een vrouw. Hij geeft haar de kans hem in te halen, maar dat doet de vrouw niet. Telkens wanneer hij stopt en zich omdraait, staat ze daar maar. Wie is ze en wat wil ze van hem? Vandaag vertelt Daf je over het mysterie rondom Sarah Duckett. En het verhaal van Michael Taylor is zonder twijfel gruwelijk en huiveringwekkend. Het combineert elementen van geloof, mentale gezondheid en extreme gebeurtenissen die leiden tot een tragische afloop.
1 h 19 min - 09. jan. 2024
XCV - Jesse Ross + Wendigo
Lieve Duisteraars.. Mega bedankt voor jullie geduld en giga veel beterschapwensen. Hier is aflevering 95! In de nacht van 18 november 2006 verdwijnt Jesse Ross spoorloos tijdens een Model United Nations-conferentie in Chicago. Zijn opgewekte persoonlijkheid en veelbelovende toekomst als radio-dj worden daardoor abrupt onderbroken. Terwijl de politie worstelt met het gebrek aan bewakingsbeelden en mogelijke sporen naar een illegale rave, blijven Jesse's ouders vastberaden zoeken naar antwoorden. Daf neemt je deze aflevering mee naar de Noord Amerikaanse wildernis. Want daar in de diepe donkere bossen houdt een moordlustig wezen zich schuil..
1 h 27 min - 30. dec. 2023

PopulĂŠre lydbĂžger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spÊndende podcasts. Podimo formÄr virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svÊre emner. At der sÄ ogsÄ er lydbÞger oveni til en billig pris, gÞr at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kĂŠmpe udvalg af podcasts og lydbĂžger. Kan varmt anbefales, om ikke andet sĂ„ udelukkende pga DĂ„rligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundvÊrlig! Til lange bilture, hverdagen, rengÞringen og i det hele taget, nÄr man trÊnger til lidt adspredelse.

TilgĂŠngelig overalt

Lyt til Podimo pÄ din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning pÄ lyd

Tusindvis af lydbÞger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / mÄned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden pÄ at lytte til reklamepauser, nÄr du lytter til Podimos indhold.

Det fÄr du

Andre eksklusive shows

PopulĂŠre lydbĂžger