podcast banner
Poespas de Podcast
Eksklusivt på Podimo

Poespas de Podcast

Podcast af Charlot, Romy & Karlijn

In Poespas de Podcast bespreken Charlot (35), Romy (32) en Karlijn (28) herkenbare onderwerpen aan de hand van een “pod” vol scherpe vragen. Dit doen zij onder het genot van een goed gevuld glas wijn, met veel zelfspot, humor en zonder gêne. Poespas de Podcast is elke maandag exclusief te beluisteren op Podimo. Hosts: Charlot, Romy en Karlijn Volg ons ook op Instagram @poespasdepodcast of check onze website: poespasdepodcast.nl. 

Andre eksklusive shows

Det får du

Karlijn, Romy en Charlot
Karlijn, Romy en Charlot
Wij zijn Charlot, Romy en Karlijn van Poespas. Dé podcast over alledaagse dingen in het leven. Elke week nemen we je mee op reis door herkenbare onderwerpen: van relaties, tot aan werk of rare gewoontes die iedereen herkent. Dit doen we altijd aan de hand van onze "pod" vol scherpe vragen ingestuurd door onze luisteraars. Zonder gêne, en onszelf niet al te serieus nemend. Karlijn (29) is de Benjamin en dijenkletser van het stel! Ze woont in Apeldoorn op de Veluwe en is “high school lovers” met Koen, zij zijn al 11 jaar samen. In haar vrije tijd speelt ze alle streamingsdiensten uit. Ze heeft daarom haar eigen item in de podcast “Karlijns kijktips”. Romy (32) is het “sandwichkind” van Poespas. Een ambitieuze en hardwerkende meid. En buiten het feit dat Romy het kaas nooit van haar brood laten eten, is er nog iets wat ze liever niet deelt. Taart en toetjes, haar guilty pleasure! En ben je opzoek naar onnozole nieuwtjes? Romy is je vrouw! Charlot (35) is de oudste van de 3 en de eerste moeder onder ons. Sinds een jaartje is zij moeder van Sara. En dat merk je! Altijd moe, een tikkie onhandig, is graag sarcastisch en altijd in voor een gezellige avond met een goede fles Chardonnay.

Seneste episoder

Desoxyribonucleïnezuur
Moet je DNA delen om familie te zijn en op wie in de familie lijken wij het meest? Zo vertelt Charlot dat ze net als haar vader en broer dromerig door het leven gaat, voelt Karlijn niet de behoefte om haar DNA te testen op eventuele ziektes en vertelt Romy ons het verband tussen littekenweefsel en haar voorouders.
44 min - 26. nov. 2023
In verwachting
Van een kindje verwachten tot toekomstplannen bijstellen; in deze aflevering beantwoorden we vragen over het thema verwachtingen. Zo praat Charlot ons bij over hoe het voelt om in verwachting te zijn, vertelt Romy dat haar leven toch iets anders loopt dan ze had verwacht en laat Karlijn weten wat ze belangrijk vindt in een relatie.
44 min - 19. nov. 2023
In de sterren geschreven
Van een reis met een raket naar de maan tot een wens doen bij het zien van een vallende ster; in deze aflevering beantwoorden we vragen over het onderwerp heelal. Zo blijkt Romy overtuigd te zijn van buitenaards leven, deelt Karlijn haar perspectief op astrologie en geeft Charlot aan, behoefte te hebben aan wat meer eigen space.
44 min - 12. nov. 2023

Populære lydbøger

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts fra kun 79,00 kr. / måned

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Andre eksklusive shows

Populære lydbøger