Culture & leisureEntertain‌‌​ment
Janka og Marte - podcast

Janka og Marte

Download now
97% likes this
3,717 subscribers

I denne podcasten møter du Janka og Marte, med 11 års aldersforskjell deler de fra sine helt forskjellige liv, alltid med en liten touch av humor. For annonsering: info@adlinkmedia.no

Latest episodes

Show all
#167 Gospel, Frank Løke & Vaginastriper
21/1 2022

#167 Gospel, Frank Løke & Vaginastriper

Jentene ligner ikke helt seg selv i det Janka møter opp i ullgenser og null kløft, og Marte møter opp i en flekkete t-skjorte. Denne uken har Marte fått kjenne konsekvensen av å ikke lese bruksanvisninger og Janka har fått kjenne på angeren av å ha valgt en ny selvbruning. Post Nord hat, Bibel-undring og moteukefantasering er her for å kickstarte helgen din. Gledelig fredag!

38m
#166 Skadesak, Hårtransplantasjon og Kampen om Etternavn
14/1 2022

#166 Skadesak, Hårtransplantasjon og Kampen om Etternavn

Hva har hårtransplantasjon og Tottenham med hverandre å gjøre? Marte har funnet den gylne middelvei der to vidt forskjellige interesser møtes - fotball og sladder. Vi er alle kjent med 1-meters regelen, men hva er 5-meters regelen og hvorfor har den fått Janka i en skadesak med Bring? Mens en nylig navngitt Burrito Bratberg hjelper til med litt lydlegging bakgrunn diskuteres amming av andres barn, rollen som ‘fotballmamma’ og kampen for eget etternavn. God helg alle sammen!

36m
#165 Nyttårsfeiring, Bobbysox og Tidsmaskin
7/1 2022

#165 Nyttårsfeiring, Bobbysox og Tidsmaskin

Enda et år er forbi og Janka blir stadig mindre imponert av vitsene som henviser til alder.. mens Marte undrer seg over om hun begynner å bli sett på som gammel. Er nyttårsaften den meste oppskrytte dagen i året? Vi går tilbake i tid, og Janka og Marte blir konfrontert med fjorårets nyttårsforsetter. Hva har Janka og Bobbysox hatt til felles og hva er et godt triks for å få litt tid til seg selv i et fullpakket hus? Vi er glade for å være tilbake! Tusen takk for at du hører på.

40m