Marketingpodcasten - podcast

Marketingpodcasten

100% likes this
4 subscribers

Marketingpodcasten er en podcast til dig, der er soloselvstændig og gerne vil blive bedre til at markedsføre dig, så du kan få flere kunder. Her får du gode, gedigne råd til din markedsføring og salg, uden popsmarte ord og tvivlsomme modediller. Den er en del af Marketingklubben – stedet, hvor du lærer at lave din egen markedsføring i praksis. Du kan få flere tips og gode råd på vores sociale medier. Du kan følge os på Facebook, Instagram og YouTube. Bare søg på Marketingklubben. Kunne du li’ hvad du hørte, så husk at abonnere på podcasten, så du ikke går glip af nye afsnit - og giv også gerne podcasten en anmeldelse. Det gør det nemmere for andre at finde den. Og vi vil blive rigtigt glade for din anmeldelse.

Listen to unlimited podcasts and audio books

Already more than 250.000 members

Podcasts & Audiobooks – all in one app

Try for free – cancel anytime


Get 30 days free, then DKK 59/month. Cancel anytime

Use PayPal or Credit Card.

Latest episodes

Show all
#17: 5 trin til at starte din egen podcast v. Niels Greve Sørensen, podcastekspert
29/12 2021

#17: 5 trin til at starte din egen podcast v. Niels Greve Sørensen, podcastekspert

Har du overvejet, om du skulle starte en podcast, men er i tvivl om, hvad det kræver af udstyr og tekniske evner - og om det overhovedet er noget for dig? Så er dette afsnit det rette for dig. Podcast er et stærkt medie, som du kan bruge til at tiltrække kunder til din forretning. Mange overkomplicerer deres podcast-setup og kommer ikke godt fra start. I denne podcastepisode deler Niels Greve Sørensen fra Podcast Marketing og Judith Højen fra Marketingklubben en håndfuld gode podcast-tips med dig, så du kan komme godt fra start med din podcast. I denne episode får du... - indsigt i, hvor simpelt det tekniske kan gøres, når du skal lave en podcast - indsigt i grundelementerne i at lave relevant podcastindhold - en struktur, som sikrer, at lytterne bliver hængende og lytter til podcasten i lang tid - tips til, hvordan du bruger podcasten til at forvandle lyttere til betalende kunder. Episoden er for dig, som gerne vil i gang med at tiltrække kunder igennem en podcast, men er i tvivl om, hvordan du kommer i gang, og hvad der egentlig er vigtigt, for at en podcast kan hjælpe din virksomhed og understøtte dit salg. LINKS: Få flere gode råd til din markedsføring i vores gratis Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/markedsfoeringforsoloselvstaendige [https://www.facebook.com/groups/markedsfoeringforsoloselvstaendige] Bliv klogere på Podcast Marketing: Mere om Niels og virksomheden Podcast Marketing: https://podcastmarketing.dk/ [https://podcastmarketing.dk/] Freebie fra Podcast Marketing, som Niels omtaler i episoden: https://podcastmarketing.dk/mk [https://podcastmarketing.dk/mk] Læs mere om Marketingklubben her: https://marketingklubben.dk/ [https://marketingklubben.dk/] Stedet, hvor du lærer at lave din egen markedsføring i praksis, så du kan tiltrække flere kunder.

49m
#16: Få succes med salg i Facebook-grupper v/ Trine Ravnkilde, community-ekspert
20/8 2021

#16: Få succes med salg i Facebook-grupper v/ Trine Ravnkilde, community-ekspert

En Facebook-gruppe kan blive dit stærkeste redskab til markedsføring og salg online. Det er billigt og kræver ikke meget for at komme i gang. Community-ekspert Trine Ravnkilde har solgt for 100.000-vis af kroner via Facebook-grupper. I denne episode giver hun dig sine bedste, konkrete råd til, hvad du skal gøre for at få succes med markedsføring og salg i Facebook-grupper. Mød Trine, der på sin egen hyggelige og sjove facon giver dig massevis af solid viden og gode råd baseret på hendes erfaring med hundredvis af Facebook-grupper, der sælger. I dagens episode af Marketingpodcasten finder du ud af: - Hvorfor FB-grupper er så effektive - Hvordan du får (flere) medlemmer til din gruppe - Hvordan du kan tjene penge på din gruppe - og hvad du skal gøre - Hvor tit du skal være aktiv i gruppen - Hvor meget (eller lidt) det kræver at holde en gruppe ved lige - Hvilke begynderfejl du skal undgå. Lyt til episoden nu. Det bliver godt, det bliver konkret, og så bliver det hyggeligt og sjovt samtidig. LINKS: Bliv endnu klogere på salg via Facebook-grupper. Se webinaret med Trine Ravnkilde og Judith: https://marketingklubben.dk/salg-via-facebookgrupper-med-trine-ravnkilde/ [https://marketingklubben.dk/salg-via-facebookgrupper-med-trine-ravnkilde/] Få flere gode råd til din markedsføring i vores gratis Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/markedsfoeringforsoloselvstaendige [https://www.facebook.com/groups/markedsfoeringforsoloselvstaendige] Bliv klogere på Facebook-grupper: Meld dig ind i Tines gratis gruppe, Community Kickstarter, lige her: https://www.facebook.com/groups/communitykickstarter [https://www.facebook.com/groups/communitykickstarter] Læs mere om Marketingklubben her: https://marketingklubben.dk/ [https://marketingklubben.dk/] Stedet, hvor du lærer at lave din egen markedsføring i praksis, så du kan tiltrække flere kunder.

49m
#15: Undgå dyre fejl i din markedsføring v. forsker Sanne Dollerup. Introduktion til metoden med de 4 Emotionelle Kundetyper.
11/6 2021

#15: Undgå dyre fejl i din markedsføring v. forsker Sanne Dollerup. Introduktion til metoden med de 4 Emotionelle Kundetyper.

Giver din markedsføring ikke den ønskede effekt? Lyt med her, hvor Judith tager en snak med forsker og medindehaver af Institut for Kundetyper, Sanne Dollerup, som giver dig en introduktion til segmenteringsmetoden Emotionelle Kundetyper. Dette afsnit er både relevant for dig, der er soloselvstændig, og dig, der arbejder professionelt med markedsføring. I dagens episode får du bl.a. et indblik i… * hvad metoden går ud på, og hvordan den kan gøre en forskel for din virksomhed * hvad forskellen er på persontyper og kundetyper * hvilke 3 fundamentale ting der skal være opfyldt, for at dine kunder træffer en beslutning om at købe * de overordnede kendetegn for hver af de 4 Emotionelle Kundetyper * hvad du kan gøre nu, hvis du vil lære mere om metoden. Metoden med Emotionelle Kundetyper er relevant for dig, der: * bliver forvirret over alle de velmenende markedsføringsråd * er usikker på, hvilken stil, farver, former og budskaber du skal bruge i din markedsføring. LINKS: Institut For Kundetyper >> [https://www.kundetyper.dk/] Facebookgruppen Markedsføring for soloselvstændige >> [https://www.facebook.com/groups/markedsfoeringforsoloselvstaendige%20] Få flere tips til din markedsføring direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her >> [https://marketingbasen.activehosted.com/f/4]

39m