podcast banner
Aaf en Lies pakken door
Exclusivamente en Podimo

Aaf en Lies pakken door

Podcast de Tonny Media, Aaf Brandt Corstius, Lies Visschedijk

Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. Als leeftijdsgenoten heeft de jaren '90 een onuitwisbare indruk achtergelaten en alles wat uit dat decennium stamt, is een bron van verhalen voor de twee. Aaf en Lies bespreken om de week een iconisch jaren '90 fenomeen. Vaste telefoons, boybands, aarsgewei tattoo's, koffie verkeerd, alles komt in Aaf en Lies Pakken Door voorbij. En alsof dat nog niet genoeg is, komen ze ook nog elke aflevering met een waanzinnige cultuurtip. Hosts: Aaf Brandt Corstius, Lies Visschedijk Geproduceerd door Tonny Media Volg Aaf en Lies ook op https://www.instagram.com/liesvisschedijk/|} https://www.instagram.com/aafbrandtcorstius/ 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Anne Geddes
Anne Geddes, de fotografe die in de jaren negentig een slapende baby op een pompoen legde en daar miljoenen (denken we) mee verdiende. Kalenders met die babyfoto's waren er, mokken, posters. Altijd met die baby's, verpakt als kerstcadeau of met het kroontje van een aardbei op hun hoofd. Was hier sprake van consent, is dit mooi, en wat doet Anne Geddes nu nog met baby’s en pompoenen? We vragen het ons af. En ook: wat hebben we zelf gedaan aan verkleedpartijen toen onze kinderen nog weerloos en willoos waren? We waren allebei een middelmatig mooi mens op verjaars- en fietsfront, en voor de cultuurtips belanden we in een museum zonder funk en een graphic novel over lesbische tieners.
36 min - 22 nov 2023
Spice Girls
Vandaag behandelen we een niet te missen fenomeen uit de jaren negentig, of moeten we zeggen fenomenen? Posh, Scary, Ginger, Baby en Sporty Spice! Hun Girlpower was een vorm van Haribo-feminisme, maar goed, daar is niets mis mee. We waren beiden geen mooie mensen deze week. Aaf probeerde passief-agressief mensen in stilte erop te wijzen dat ze stil moesten zijn. Lies was vergeten het dak van het super-de-luxe kippenhok te sluiten en had daardoor doorweekte kippen. De cultuurtips gaan over Mondriaan en zijn spirituele reis, een heerlijke podcast perfect voor tijdens het ontbijt, en over Roald Dahl op zijn best.
45 min - 08 nov 2023
Grunge
Het jaren 90 fenomeen gaat gepaard met houthakkershemden, grote festivals, Kurt Cobain en heel veel bier want we hebben het over Grunge. Aaf was te gast bij een theateroptreden in Groningen en brak daar het ijs door met wat beledigingen te strooien. Lies ging ongepland een weekend weg en liet de regie daarbij even varen. De cultuurtips gaan over absurdistische mimevoorstellingen, prachtige voorstellingen in Stedelijk Museum en een ouderwetse boekentip. De cultuurtips Theatervoorstelling ‘2197’ van mimegroep Bambie (Lies) Nan Goldin in Stedelijk museum (Aaf) Samantha Irby - Quietly Hostile (Aaf)
47 min - 25 oct 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares