podcast banner
Aaf en Lies pakken door
Exclusivamente en Podimo

Aaf en Lies pakken door

Podcast de Tonny Media, Aaf Brandt Corstius, Lies Visschedijk

Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. Als leeftijdsgenoten heeft de jaren '90 een onuitwisbare indruk achtergelaten en alles wat uit dat decennium stamt, is een bron van verhalen voor de twee. Aaf en Lies bespreken om de week een iconisch jaren '90 fenomeen. Vaste telefoons, boybands, aarsgewei tattoo's, koffie verkeerd, alles komt in Aaf en Lies Pakken Door voorbij. En alsof dat nog niet genoeg is, komen ze ook nog elke aflevering met een waanzinnige cultuurtip. 

Los últimos episodios

Seinfeld
Seinfeld: al sinds de jaren negentig is het grootste deel van de mensheid het erover eens dat het iets geniaals is, maar wat maakte het nou precies zo geniaal? En, aanpalend: is Jerry Seinfeld aantrekkelijk? We analyseren waarom juist deze groep vrienden de tand des tijds doorstond, en in wiens specifieke neuroses we onszelf het meest herkennen: die van Jerry, George, Kramer of toch Elaine? Of is een van ons wellicht de vader van George? Lies ging naar een reunie en was daar volgens zichzelf geen mooi mens. Aaf was een mooi mens maar deed zichzelf daarbij wel extreem veel pijn. In de cultuurmand zit een film over een complexe moeder-dochterrelatie en een zwaar onderbelichte alleskunner. Ook hebben we constructieve tips over eenwieleren in een berglandschap.
44 min - 27 sept 2023
Mannen met paardenstaarten
Vandaag lopen we tegen een groot nineties-fenomeen aan: de man met paardenstaart. Brad Pitt had er een, Antonio Banderas, Sybrand Niessen én alle coole jongens op Aafs middelbare school. Lies gooit de theorie op dat bepaalde jongensnamen bij paardenstaarten passen, en we memoreren ook de mat en het lange, dunne rattenstaartje. Allebei waren we niet bepaald een mooi mens deze week, en we vermoeden dat we op onze oudere dag beginnen te lijken op de mensen op wie we nooit echt wilden gaan lijken. De cultuurtipmand stroomt over met een lange lijst dikke zomerboeken en een Rotterdamtip.
48 min - 13 sept 2023
Sushi
Sushi bestond al langer, maar veroverde in de jaren negentig definitief de Westerse wereld. Lies ontdekte deze hippe nieuwe eettrend als jong mens in de metropool Delft. Haar broer had een niet eerder ontdekte manier om sushirijst te laten afkoelen – meteen een handige huishoudelijke tip. Aaf had in diezelfde 90s een traumatische ervaring met wasabi. We waren een mooi (Aaf) en minder mooi mens (Lies), waarbij we concluderen dat een mooi mens zijn meestal een minder goed verhaal oplevert. Hint: het was iets met dierenlevens redden. Sushi en alle eetaccessoires die erbij horen blijken veelal symbool te staan voor de dood, dus pas daarmee op, en de cultuurtip leidt deze week rechtstreeks naar Zoetermeer. Verder scheren we langs: blaasjes, doktersbezoek en Karate Kid.
41 min - 30 ago 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares