podcast banner
Äititreffit
Exclusivamente en Podimo

Äititreffit

Podcast de Sara Vanninen, Kaisa Turunen, Janni Keituri

Tule treffeille kolmen milleniaali-ystävyksen kanssa! Tarjolla viihteellistä samaistumispintaa (perhe)elämästä ja parisuhdekiemuroista. Itsereflektiota, myötätuntoa ja vertaistukea unohtamatta. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden kokemuksia käsiteltävästä aiheesta. Osallistu jakso-gallupiin @aititreffit instagramissa! Studiossa yrittäjä- ja somevaikuttajaystävät Sara, Janni ja Kaisa. Sara Vanninen on urheiluhullu, joka innostuu naurettavan helposti ja tekee ennen kuin ajattelee. Sara elää taaperon ja miehensä kanssa aktiivista arkea Helsingin Töölössä. Janni Keituri on elämän pienistä iloista nautiskelija, jonka perheeseen kuuluu aviomies sekä kaksi pientä lasta. Janni asuu 60-luvun omakotitalossa Kotkassa meren äärellä ja rakastaa vintage-huonekaluja, kirppislöytöjä ja veneilyä. Kaisa Turunen on vaatesuunnittelija ja nelihenkisen perheen äiti, joka rakastaa kaikkea luovaa puuhaa ja käsillä tekemistä. Kaisa viihtyy omakotitalossa merenrannalla ja haaveilee kesämökistä Helsingin keskustassa. Uusi jakso aina tiistaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Kuva: Jere Viinikainen 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso
Kaisa, Janni & Sara
Kaisa, Janni & Sara
Kaisan top3 lemppareihin kuuluu juoksulenkit, Reese’s suklaa ja vanhat tv-sarjat repeatilla. Janni nauttii elämän pienistä iloista, rakastaa vintage-huonekaluja ja veneilyä. Sara on urheiluhullu, joka rakastaa luontoretkiä, aamupaloja ja kylmäuintia.

Todos los episodios

97 episodios
episode 97. Arveluttavat alastonkuvat ja yhteinen hammasharja artwork
97. Arveluttavat alastonkuvat ja yhteinen hammasharja
Miksi Sara boikotoi New Balancea ja Kaisa ei halua mennä yksin elokuviin? Jannin parisuhteessa nurmikonleikkauksesta on tehty kirjallinen sopimus ja Sara pelkää nakukuvien joutuvan vääriin käsiin. Kuka meistä kolmesta on omien sanojensa mukaan periaatteen nainen? Jakson aikana käydään läpi liuta asioita, joita me tai kuulijamme ei olla syystä tai toisesta tehty KOSKAAN (ja miksi?)! Uusi Äititreffit -jakso joka tiistai. Studiossa Sara Vanninen, Janni Keituri ja Kaisa Turunen. Seuraa podcastia Podimossa ja saat ilmoituksen uudesta jaksosta!
09 abr 2024 - 39 min
episode 96. Rakkausjakso - tunnustuksia ja epäröintiä artwork
96. Rakkausjakso - tunnustuksia ja epäröintiä
Kuinka usein tunnustetaan rakkautta ja kenelle kaikille? Voiko ”rakastan sinua” menettää arvoaan, jos sen kertoo liian usein ja kasuaalisti? Jaksossa pohditaan miten rakkaus on muuttunut suhteen aikana ja paljastetaan mitä rakastetaan kumppanissamme eniten. Uusi Äititreffit -jakso joka tiistai. Studiossa Sara Vanninen, Janni Keituri ja Kaisa Turunen. Seuraa podcastia Podimossa ja saat ilmoituksen uudesta jaksosta!
02 abr 2024 - 50 min
episode 95. Suorat mielipiteet: Dubai ja Sad beige -vanhemmuus artwork
95. Suorat mielipiteet: Dubai ja Sad beige -vanhemmuus
Mp-jakso! Onko sivuvaikutusten pelko hormonaalisessa ehkäisyssä täysin turhaa ja autot vain miesten juttu? Sara ottaa paineita kummin velvollisuuksista ja Kaisaa kaduttaa Dubai-reissut. Jaksossa mielipiteitä värittömistä lastenhuoneista, provider-kulttuurista ja neutraalista sukupuolikasvatuksesta. Uusi Äititreffit -jakso joka tiistai. Studiossa Sara Vanninen, Janni Keituri ja Kaisa Turunen. Seuraa podcastia Podimossa ja saat ilmoituksen uudesta jaksosta!
26 mar 2024 - 37 min
episode 94. Kuluttavat vs lataavat ystävyyssuhteet artwork
94. Kuluttavat vs lataavat ystävyyssuhteet
Millaisia ystäviä olemme ja mitä kaipaamme omilta ystävyyssuhteiltamme? Janni kertoo yllättäin tapahtuneesta "salamaystävystymisestä" - miltä tuntuuu aloittaa uusi läheinen ystävyyssuhde aikuisiällä? Jakson aikana myös pohdintaa siitä, millaiset ihmissuhteet kuormittavat ja millaisessa seurassa lataudumme. Uusi Äititreffit -jakso joka tiistai. Studiossa Sara Vanninen, Janni Keituri ja Kaisa Turunen. Seuraa podcastia Podimossa ja saat ilmoituksen uudesta jaksosta!
19 mar 2024 - 44 min
episode 93. Kotitreenivihaa ja matkaraportti Uudesta-Seelannista artwork
93. Kotitreenivihaa ja matkaraportti Uudesta-Seelannista
We are back! Luvassa oivalluksia kuntosalilta ja asuntoautolomalta. Saran matkaraportissa kuullaan mm. paljonko maksaa unelmaloma Uudessa-Seelannissa. Huonot leikkipuistot ja 15min pikatreenit saa veren kiehumaan. Podilomalle mahtui taaperon kanssa koettuja ihania ekoja kertoja ja myös kaksi ”ei niin mielekästä” ekaa kertaa… 🆘 Uusi Äititreffit -jakso joka tiistai. Studiossa Sara Vanninen, Janni Keituri ja Kaisa Turunen. Seuraa podcastia Podimossa ja saat ilmoituksen uudesta jaksosta!
12 mar 2024 - 53 min

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares