podcast banner
Dagens vigtigste - gratis nyheder på max 10 minutter

Dagens vigtigste - gratis nyheder på max 10 minutter

Podcast de Journalist Rasmus MP

Danmarks mest aktuelle nyhedspodcast. Med morgenens tre vigtigste historier plus avisernes forsider. Gratis til dig alle hverdage klokken ti i syv. Udvalgt og fortalt af journalist Rasmus MP. (Tidligere kaldet Hvad sker der?) 

Los últimos episodios

9. maj: Putins punkterede parade
Rusland nedskalerer deres store sejrsdag af frygt for angreb og protester. For første gang er et salg af dele af en dansk virksomhed blevet nægtet, fordi danske myndigheder er bange for, at virksomhedens teknologi falder i de forkerte hænder. Det undrer Dansk Industri, fordi køberne er japanere og dermed en allieret. Og så er borgmester i Nordfyns Kommune trådt af. Det sker, fordi han i månedsvis har nægtet, at han kyssede med en medarbejder i kommunen til en julefrokost. See omnystudio.com/listener [https://omnystudio.com/listener] for privacy information.
9 min - 09 may 2023
8. maj: Russernes falske demonstrationer
Rusland har bevidst forsøgt at skabe splid mellem EU-landene og den tyrkiske præsident Recep Erdogan. Og de har fundet inspiration i Rasmus Paludans koranafbrændinger. Ifølge lederen af den russiske lejehær Wagner-gruppen er der nu udsigt til nye våben fra den russiske regering. Det sker efter han i en offentlig video ellers havde truet med at trække lejehæren ud af Bakhmut, som de er lige ved at vinde. Og så er der for første gang forsøgt at regne på, hvor mange hospitalsindlæggelser der kan spares ved at sætte prisen på cigaretter op eller en lang række andre forebyggende indsatser. See omnystudio.com/listener [https://omnystudio.com/listener] for privacy information.
9 min - 08 may 2023
4. maj: Dronen i Moskva
En drone er eksploderet over den russiske regerings hovedkvarter og magtcentrum i Moskva. Det sætter nu i gang i de helt store spekulationer om, hvem der kan stå bag angrebet. Den ukrainske præsident Volodymyr Zelensky har besøgt den finske hovedstad Helsinki for at deltage i et topmøde med statslederne fra de nordiske lande. Her fastslog han igen, at kampfly er øverst på ønskelisten fra Ukraine. Og så indrømmer justitsministeren for første gang, at der kan være juridiske problemer ved at genindføre den midlertidige grænsekontrol for en ny periode. See omnystudio.com/listener [https://omnystudio.com/listener] for privacy information.
10 min - 04 may 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares