Den Nye Standard
Podcast gratuito

Den Nye Standard

Podcast de Nicolai Vittrup

Den Nye Standard er en podcast som vil udforske, udvikle og udfordre det mindset, som kræves for at komme til tops og skabe succes i den moderne verden. Vi dykker ned i personlige refleksioner og nytænkende perspektiver for at finde frem til de historier, som skaber fremdrift og former fremtiden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Este podcast se puede escuchar gratuitamente en todos las plataformas y en la app de Podimo sin necesidad de suscripción.

Todos los episodios

46 episodios
episode Ole Bornedal om filmbanchen og det at skabe succes artwork
Ole Bornedal om filmbanchen og det at skabe succes
I episode 41 fortæller Ole Bornedal om sin karriere, hvordan han skabte sin egen uddannelse inden for film og hvordan ønsket om hævn var en drivkraft for at demonstrere sit talent. Vi diskuterer også hans gennembrud med filmen "Nattevagten", de erfaringer han gjorde sig i Hollywood, og hvad disse år har bidraget med, samt grunden til, at han valgte at vende hjem. Til sidst taler vi om de mål, Ole sætter sig, når han begynder en ny film, og hvorfor han mener, at frihed ikke fungerer. Filminstruktør og manuskriptforfatter I denne episode har vi besøg af filminstruktør og manuskriptforfatter, Ole Bornedal, der står bag filmsucceser som “Så længe jeg lever”, “Nattevagten” og “Skyggen i mit øje”. Ole er inviteret i studiet til en samtale om filmbranchen, hans målrettede kreative mål, Hollywood, AI og det at skabe succes. Ole starter samtalen med at beskrive sig selv som værende professionel i arbejdsregi og en mand, der piner sig selv til det yderste, så langt hans talent rækker. Privat har han en stor overfølsomhed over for, hvordan andre har det, og han har svært ved at være sammen med dovne og uprofessionelle mennesker, der ikke går op i det, de laver.  Læs mere om Ole her: www.dennyestandard.dk/ole-bornedal Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform. Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
05 mar 2024 - 56 min
episode Mads Nissen - om at vinde World Press Photo og det at navigere i kaos artwork
Mads Nissen - om at vinde World Press Photo og det at navigere i kaos
I episode 40 tager Mads Nissen os med på en fortælling om hans virke som fotojournalist. Vi taler om, hvordan Mads’ interesse for fotografi startede, og hvorfor han mener, at fotografiet har en unik evne. Vi får også indblik i, hvordan det føles at vinde World Press Photo tre gange som den eneste person i verden, og hvordan man sikrer, at man bevarer sin menneskelighed, når man navigerer gennem kaos. En af verdens bedste fotojournalister I denne episode har vi besøg af Mads Nissen, der er en af verdens førende fotojournalister. Mads er blevet inviteret i studiet for at diskutere fotografiets potentiale, oplevelsen af at vinde World Press Photo og hvordan man navigerer i kaos samt uvirkelige scenarier som fotojournalist. Mads indleder samtalen med at beskrive sig selv som intens, nysgerrig og passioneret, egenskaber der driver ham til at udnytte livet til fulde, hvilket også afspejles i hans profession. Dog medfører erhvervet som fotojournalist også et savn af familien, idet han rejser verden rundt for at dokumentere kaotiske og ekstraordinære begivenheder. Læs mere om Mads her: www.dennyestandard.dk/mads-nissen Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform. Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
27 feb 2024 - 52 min
episode Marianne Dahl - om ledelse, AI og Tech artwork
Marianne Dahl - om ledelse, AI og Tech
I episode 39 tager vi på en rejse gennem den teknologiske udvikling og diskuterer Marianne Dahls erfaringer med ledelse. Marianne har gennem sin karriere arbejdet med topledelse i forskellige brancher og mener, at uanset hvilken branche man er leder i, er det vigtigt at få en forståelse for teknologi. Derudover taler vi om AI, AGI, rollemodeller, samt giver et forecast på, hvilke professioner der vil blive attraktive i fremtidens samfund i takt med den teknologiske udvikling. Managing Director og Partner i Boston Consulting Group I denne episode har vi besøg af Marianne Dahl, der er Managing Director og Partner hos Boston Consulting Group. Hun er, ifølge Berlingske, en af Danmarks mest markante erhvervskvinder, med en lang karriere i erhvervslivet og topstillinger hos virksomheder som Microsoft, Codan og TDC. Vi har inviteret Marianne til en samtale i studiet om ledelse, den teknologiske udvikling og fremtidens teknologier. Marianne indleder samtalen med at beskrive sig selv som et holdningsmenneske, der er nysgerrig på mange forskellige emner og samtidig er meget impulsiv. Hun fortæller, at hun er god til at starte projekter og har viden om mange forskellige områder, men at hun ikke altid er den person, der afslutter dem. Læs mere om Marianne her: www.dennyestandard.dk/marianne-dahl Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform. Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
20 feb 2024 - 47 min
episode Søren Pape Poulsen - om hans politiske karriere og bagsiden af medaljen i politik artwork
Søren Pape Poulsen - om hans politiske karriere og bagsiden af medaljen i politik
I episode 38 fortæller Søren Pape Poulsen om sin politiske karriere samt de op- og nedture, der følger med i politik. Vi diskuterer, hvordan Sørens interesse for politik begyndte, hvordan hans opvækst har formet ham, det at være tryghedsnarkoman og hvilket politisk embede, der har været det mest udfordrende. Vi får også indblik i "formandsklubben" på Christiansborg, den daglige jargon mellem de forskellige partier og det mindset, der kræves for at være politiker. Politiker og partileder for Det Konservative Folkeparti I denne episode har vi besøg af Søren Pape Poulsen, der er medlem af Folketinget og partileder for Det Konservative Folkeparti. Søren er blevet inviteret i studiet til en samtale om hans politiske karriere, bagsiden af medaljen i politik og mindsettet bag en politiker. Søren indleder samtalen med at beskrive sig selv som en stille og rolig mand med et positivt sind, der mener, at det er vigtigt at opføre sig ordentligt. Han fortæller, at nogle måske vil sige, at han mangler noget kynisme, og at han er meget eftertænksom. Alle disse egenskaber har været med til at forme Sørens politiske karriere, hans ledelsesfilosofi og værdigrundlaget i Det Konservative Folkeparti. Læs mere om Søren Pape Poulsen her: www.dennyestandard.dk/søren-pape-poulsen Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform. Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
13 feb 2024 - 52 min
episode Julespecial - et tilbageblik på de seneste 4 måneders episoder artwork
Julespecial - et tilbageblik på de seneste 4 måneders episoder
Vi er gået på juleferie, men derfor skal I ikke snydes for en episode. Vi vender stærkt tilbage i det nye år med nye samtaler med nogle af Danmarks mest inspirerende mennesker. I denne julespecial ser Nicolai tilbage på de seneste 4 måneders samtaler, og reflekterer over emnerne motivation og drivkraft, work-life balance, succes, mindset og bagsiden af medaljen. Motivation og drivkraft Kom med på en rejse, hvor vi dykker ned i episode 34 med Tobias Dybvad og taler om, hvilken kraft der driver ham til at udvikle sig og skabe nye ideer. Vi besøger også episode 31 med Ida Tin for at reflektere over følelsen man får i maven som iværksætter, og hvordan man holder sin motivation og drivkraft stabil i både medgang og modgang. Work-life balance Refleksionsrejsen fører os videre til emnet work-life balance, og direkte ind i episode 32 med Alex Vanopslagh. Her taler vi om, hvor vigtigt det er at finde balancen, og hvordan Alex's sygemelding med stress var en øjenåbning for prioriteringen af tid.  Vi besøger også episode 35 for at høre, hvordan planlægning og struktur er altafgørende for  Soeren Le Schmidts work-life balance, og hvordan hans indstilling til at arbejde har ændret sig siden han er blevet far. Work-life balance Refleksionsrejsen fører os videre til emnet work-life balance, og direkte ind i episode 32 med Alex Vanopslagh. Her taler vi om, hvor vigtigt det er at finde balancen, og hvordan Alex's sygemelding med stress var en øjenåbning for prioriteringen af tid.  Vi besøger også episode 35 for at høre, hvordan planlægning og struktur er altafgørende for  Soeren Le Schmidts work-life balance, og hvordan hans indstilling til at arbejde har ændret sig siden han er blevet far. Succes Et fællestræk for alle vores gæster er, at de har skabt succes i deres respektive brancher. I vores julespecial tager vi på genbesøg i episode 36, hvor Jussi Adler-Olsen fortæller sine bedste råd til at skabe succes som international forfatter. Vi tager også et smut forbi episode 37 med René Holten Poulsen for at høre, hvornår han har følt sig mest succesfuld i sin karriere som elitesports roer, og hvilket mindset han har skulle holde for at skabe denne succes. Mindset Vi springer direkte ind i episode 33 med Sarah Mahfoud. Her reflekterer vi over, hvordan hun som professionel bokser altid skal have et bundniveau, der er så højt, at hun godt kan tåle at have en dårlig dag, og hvilket mindset det kræver. Vi bliver i sportsverdenen og dykker ned i episode 30, med Hermann Haraldsson, for at høre, hvilket mindset han som dreng tillært sig gennem fodbold, og som han stadig benytter i sit daglige virke som CEO for Boozt.com Bagsiden af medaljen Vi runder denne julespecial af med en stor refleksion over bagsiden af medaljen. Her skal vi både vende det at være heldig i ulykken, hvordan man tilpasser sig forandringer, hvordan man håndtere modvind og hvilke personlige ofringer der følger med succes. Igen tak fordi du lytter med! God jul og godt nytår! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
20 dic 2023 - 41 min
Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Otros podcasts exclusivos

 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares

 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares

Otros podcasts exclusivos

 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares

 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares