podcast banner
Det går sgu nok
Podcast gratuito

Det går sgu nok

Podcast de Trine Ravnkilde

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Kalder alle digitale iværksættere 👋 Kom med ind i maskinrummet på en digital virksomhed der (selvfølgelig!) skal vokse og tjene penge, men også skal være rar at være chef i. Følg med når vi laver iværksætter-jackass og tester markedsføringsformater, kampagnetricks og business-bullshit af på egen virksomhed, så du ikke behøver at gøre det på din egen. Lidt dagbog. Lidt lærebog. Rigtig meget digitalt iværksætteri. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

#26: Sådan lever du med, at andre har en negativ holdning til dig
Unfollowed. Blokeret. Afmeldt. En sur kommentar på en annonce. Rygter, sladder og nederen gruppechats. At blive afvist, talt dårligt om, og talt kritisk til, hører ofte med til det, at være selvstændig eller repræsentere en forretning. Hvilket gør naller. Især, når man er soloselvstændig eller ansigtet udadtil. Så hvordan lever du med det? Hvordan tackler du det når det sker? I dette afsnit får du opskriften på præcis det. Jeg har spurgt mit netværk hvad de gør, når følelserne af uretfærdighed, og misforståelse raser i kroppen, men man stadig er nødt til at være nærværende i sit liv. Hør episoden, og byg din egen kritik-strategi, der hjælper dig igennem de første 24 timer af en kritik-mavepuster.
38 min - 27 ene 2024
FANDOM DEEP DIVE: Taylor Swift
⭐️ PREMIERE PÅ FANDOM DEEP DIVE ⭐️ Sig goddaw til vores spritnye serie af special-episoder , Fandom Deep Dive 🎉 I hver specialepisode vil vi dissekere, kortlægge og analysere en ny fandom, og hovedpersonens evne til at opbygge, aktivere og monetisere sin fanskare. For at finde ud af hvad helt almindelige, danske virksomheder, kan lære af de største fan-opbyggere i verden. Det første specialafsnit handler om Taylor Swift, og kortlægger de fire mest mind-blowing måder hun aktiverer hendes fanskare på. 👉 Lær hvordan Taylor arbejder med præcis samme kommunikationsgreb som konspirationsteoretikere (og hvorfor du skal overveje at gøre det samme) 👉 Hør hvordan hun har knækket koden til skalerbart nærvær på de sociale medier Og selvfølgelig 👉 Hvordan man sælger gammelt materiale på en ny måde (og til en ny målgruppe!) Vi interviewer en af landets første Taylor Swift fans, Helena Hertz, som hjælper os med at kortlægge præcis hvad Taylor har gjort for nu at være lige så kendt og anerkendt som gigantik-brandet apple. Ka’ du li’ episoden, så giv lyd. Der står nemlig 7 hemmelige navne på min tavle, som hver har fortjent et fandom deep dive - hvis altså du vil have det. Produceret af Andreas Frederiksen
57 min - 21 nov 2023
#24: Undgå at blive kopieret 👉
De fleste iværksættere har oplevet at føle sig kopieret af en konkurrent eller kunde. Det kan være et opslag, en mail, en salgsside eller måske endda et helt produkt. Og det sidste du skal gøre, er at “tage det som et kompliment” 😫 I dagens afsnit har jeg besøg af Gyde Balzer Carstensen, som er IP- og patentspecialist, og hver dag hjælper selvstændige med at skabe et kopiforsvar i deres forretninger. I afsnittet lærer du: ✅ Hvordan du kan forebygge kopiering af dit materiale ✅ Hvad du kan (og skal!) gøre, for at stoppe en kopi ✅ Hvad forskellen er på en kopi, der skal stoppes - og en (irriterende) konkurrent, der gerne må være der. God fornøjelse! PS. I afsnittet taler vi om Gydes e-bog, der hjælper dig med at undgå de klassiske brølere de fleste iværksættere begår, når de bliver kopieret. Du kan hente den her: https://patentsmarter.com/da/op-da/stop-ulovlige-kopier-af-onlineprodukter/
50 min - 13 nov 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares