Elektra Podcast
Podcast gratuito

Elektra Podcast

Podcast de Wouter Monden

Comedians en cabaretiers vertellen de beste verhalen over hun slechtste shows. Elke dinsdag een nieuwe aflevering. 

Este podcast se puede escuchar gratuitamente en todos las plataformas y en la app de Podimo sin necesidad de suscripción.

Todos los episodios

254 episodios
episode Klaas van der Eerden - We hebben het slechtste al gehad artwork
Klaas van der Eerden - We hebben het slechtste al gehad
Klaas van der Eerden over zijn slechtste shows, over slechte recensies, boze christelijke jongeren, publiek in veel te zachte stoelen en nog heel veel meer. De aflevering met Jan Jaap van der Wal vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/jan-jaap-van-der-wal/] De aflevering met Jochem Myjer vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/jochem-myjer/] De aflevering met Teun vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/teun-van-den-elzen/] De aflevering met Harm Edens vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/harm-edens/] Meer over Klaas vind je hier [https://www.klaasvandereerden.nl/] BIO Klaas van der Eerden is cabaretier en presentator voor televisie en radio. In 1999 won hij zowel de jury als de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival, waarna hij gedurende vijftien jaar maar liefst zeven avondvullende cabaretprogramma’s maakte waaronder Extreem!, Wortels en Breedbeeld. In 2014 besloot hij zich te focussen op zijn radio en televisiecarrière. Op televisie kreeg hij onder andere bekendheid als één van de Foute Vrienden en als presentator van de CupCakeCup. Vanaf 2018 tot en met 2023 was hij veelvuldig te horen als sidekick op Radio 538. De laatste twee jaar van deze periode presenteerde hij dagelijks samen met Wietze de Jager De ochtendshow. Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via elektrapodcast.nl [https://www.elektrapodcast.nl/] Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra's via elektrapodcast.nl/steun-elektra [https://www.elektrapodcast.nl/] Wil je meer weten over Wouter, de host en maker van Elektra? Kijk dan op woutermonden.nl [https://www.woutermonden.nl/] De nieuwe speeldata van mijn show Stormbrein staan nu online! Tickets en info vind je hier https://www.woutermonden.nl/speellijst Geen data bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg één keer per maand de laatste updates.
23 jul 2024 - 1 h 4 min
episode Spruijt en Opperman - Krijgen jullie eigenlijk wel reiskosten? artwork
Spruijt en Opperman - Krijgen jullie eigenlijk wel reiskosten?
Spruijt en Opperman over hun slechtste shows, over slechte aankondigingen, technici die er een potje van maken, moeten spelen na Stefano Keizers en nog heel veel meer De aflevering van Stefano vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/stefano-keizers/] Meer over Spruijt en Opperman vind je hier [https://spruijtenopperman.nl/] Bij deze aflevering hoort een bonusaflevering, speciaal voor crewmembers. Ook crewmember worden? Klik hier [https://petjeaf.com/elektrapodcast] Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via elektrapodcast.nl [https://www.elektrapodcast.nl/] Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra's via elektrapodcast.nl/steun-elektra [https://www.elektrapodcast.nl/] Wil je meer weten over Wouter, de host en maker van Elektra? Kijk dan op woutermonden.nl [https://www.woutermonden.nl/] De nieuwe speeldata van mijn show Stormbrein staan nu online! Tickets en info vind je hier https://www.woutermonden.nl/speellijst Geen data bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg één keer per maand de laatste updates.
16 jul 2024 - 57 min
episode Kor Hoebe - Und jetzt, der Kor Hoebe artwork
Kor Hoebe - Und jetzt, der Kor Hoebe
Kor over spelen tijdens kerstshows, twee vrouwen met eenniet alledaags beroep op de eerste rij, een geweldige impro zonder camera en nog heel veel meer. De aflevering met Vera van Zelm vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/vera-van-zelm/] De aflevering met Adam Fields vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/adam-fields/] De aflevering met Pieter Verelst vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/pieter-verelst/] De aflevering met Harry Glotzbach vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/harry-glotzbach/] De aflevering met Maartje en Kine vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/maartje-en-kine/] De aflevering met Jasper van Kuijk vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/jasper-van-kuijk/] De aflevering met Roel C. Verburg vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/roel-c-verburg/] De aflevering met Arie Koomen vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/arie-en-silvester/] De aflevering met Jeffrey Spalburg vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/jeffrey-spalburg/] Meer over Kor vind je hier [https://www.korhoebe.nl/] Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via elektrapodcast.nl [https://www.elektrapodcast.nl/] Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra's via elektrapodcast.nl/steun-elektra [https://www.elektrapodcast.nl/] Wil je meer weten over Wouter, de host en maker van Elektra? Kijk dan op woutermonden.nl [https://www.woutermonden.nl/] De nieuwe speeldata van mijn show Stormbrein staan nu online! Tickets en info vind je hier https://www.woutermonden.nl/speellijst Geen data bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg één keer per maand de laatste updates.
09 jul 2024 - 1 h 9 min
episode Ricardo Ras - Had 'ie dus écht vastgezeten... artwork
Ricardo Ras - Had 'ie dus écht vastgezeten...
Ricardo over een pijnlijke stilte als Sinterklaas, een bomkoffertje, boze woonwagenbewoners, waterstofperoxide in je oog en nog veel meer. Ricardo deelt verschillende anekdotes over optredens die niet gingen zoals gepland, waarbij het publiek niet reageerde zoals verwacht. Zo beschrijft hij situaties waarin mensen hem de rug toekeerden, hem met boze blikken aankeken en zelfs het café verlieten tijdens zijn act.  Ondanks deze uitdagende ervaringen reflecteert de imitator met humor en zelfspot op zijn werk. Hij vertelt over de lessen die hij heeft geleerd, zoals het belang van publiekgerichtheid en het onverwachte verloop van live optredens. De bron geeft een inkijkje in de ups en downs van het leven als imitator en de kunst van het entertainen, zelfs wanneer het publiek niet meewerkt. (Samengevat door ai) De aflevering met Jochem Myjer vind hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/jochem-myjer/] Meer over Ricardo vind je hier [http://www.ricardoras.nl/] Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via elektrapodcast.nl [https://www.elektrapodcast.nl/] Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra's via elektrapodcast.nl/steun-elektra [https://www.elektrapodcast.nl/] Wil je meer weten over Wouter, de host en maker van Elektra? Kijk dan op woutermonden.nl [https://www.woutermonden.nl/] De nieuwe speeldata van mijn show Stormbrein staan nu online! Tickets en info vind je hier https://www.woutermonden.nl/speellijst Geen data bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg één keer per maand de laatste updates.
02 jul 2024 - 1 h 9 min
episode Mouna Laroussi - Galblaasaanval tijdens de show artwork
Mouna Laroussi - Galblaasaanval tijdens de show
Mouna over spelen voor een grote zaal met 6 man, optreden met een galblaasaanval, een vrouw die de taxi belt tijdens de show en nog heel veel meer. De aflevering met Youp vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/youp-van-t-hek/] De aflevering met Paul van Vliet vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/paul-van-vliet/] De aflevering met Harrie Jekkers vind je hier [https://www.elektrapodcast.nl/gast/harrie-jekkers/] Meer over Mouna vind je hier [https://www.mouna.nl/] Vind je Elektra leuk, steun dan de podcast en doneer een paar euro via elektrapodcast.nl [https://www.elektrapodcast.nl/] Doe een kleine maandelijkse donatie voor extra afleveringen en leuke extra's via elektrapodcast.nl/steun-elektra [https://www.elektrapodcast.nl/] Wil je meer weten over Wouter, de host en maker van Elektra? Kijk dan op woutermonden.nl [https://www.woutermonden.nl/] De nieuwe speeldata van mijn show Stormbrein staan nu online! Tickets en info vind je hier https://www.woutermonden.nl/speellijst Geen data bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg één keer per maand de laatste updates.
25 jun 2024 - 1 h 4 min
Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Otros podcasts exclusivos

 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares

 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares

Otros podcasts exclusivos

 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares

 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares