Employee advocacy - GIV ORDET TIL
Podcast gratuito

Employee advocacy - GIV ORDET TIL

Podcast de Rikke Damgaard

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

GIV ORDET TIL er en podcast, der udforsker disciplinen employee advocacy. Virksomheder, medarbejdere og kultur er forskellig fra virksomhed til virksomhed - og derfor er der ikke to ens måder at arbejde med employee advocacy på. I denne podcast får du derfor inspiration til, hvordan du kan arbejde med at give ordet til medarbejderne i din organisation.Vært: Rikke DamgaardVil du finde mere inspiration om employee advocacy, så besøg: https://givordettil.dk/ Her kan du også købe den nyeste udgave af bogen "Giv ordet til medarbejderne - Employee advocacy 2.0": https://givordettil.dk/giv-ordet-til-medarbejderne/Eller tilmelde dig Masterclass i employee advocacy, som afholdes online 2 gange om året. Det er en uddannelse, der er spækket med teori, cases og praktiske øvelser, så du bliver klædt på til at skabe den employee advocacy-strategi, der passer til lige netop din organisation: https://givordettil.dk/kurser/masterclass/Nye afsnit - følg med her:Linkedin: https://www.linkedin.com/in/rikkedamgaard/Instagram: https://www.instagram.com/giv_ordet_til/Eller kontakt mig på mail: rd@rikkedamgaard.dk 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

18 episodios
episode Jobcenter Aalborg: Sådan sætter du ansigt på din organisation og skaber synlighed artwork
Jobcenter Aalborg: Sådan sætter du ansigt på din organisation og skaber synlighed
Det seneste halvandet år, har medarbejderne i Jobcenter Aalborg – med Benjamin Meyer Kastberg i spidsen – været med til at påvirke fortællingen om jobcentrenes rolle og vise omverdenen, at de er bedre end deres rygte. Så hvordan giver man medarbejderne mod og værktøjer til at dele ud af hverdagens succeshistorier? Og hvilken betydning har det både for Jobcenter Aalborg og for medarbejderne, at de nu er med til at give deres perspektiv på den kritik om jobcentrene, som har fyldt i 2023? Det bliver du klogere på i denne episode, hvor Benjamin Meyer Kastberg fortæller om, hvordan han har etableret et employee advocacy-program, der har skabt fællesskab, stolthed og styrket arbejdsglæden blandt kollegerne – og ikke mindst påvirket debatten i det offentlige rum under #godtarbejde.
24 ene 2024 - 33 min
episode Velliv: Kollegaløfte - når virksomhedskulturen er rygraden i effektiv employee advocacy artwork
Velliv: Kollegaløfte - når virksomhedskulturen er rygraden i effektiv employee advocacy
Hvordan tænker man employer branding og employee advocacy sammen? Det får du et bud på i denne episode, hvor jeg taler med Nadia Misimi. Hun er employer branding specialist i Velliv. Og for Nadia går Employer branding og employee advocacy naturligt hånd i hånd. Du kan glæde dig til at høre, hvordan Nadias EA-arbejde er startet med en omfattende kulturanalyse - og om hvordan resultatet og de input hun fik fra sine kolleger er blevet til det, hun kalder et kollegaløfte. Et kollegaløfte, som skal tjene som afsæt for hele Vellivs employer branding indsats – og som hun sætter strøm til med medarbejdernes hjælp.
04 dic 2023 - 36 min
episode Employer branding og employee advocacy - et stærkt makkerpar? - med Lasse Savkov-Hansen & Mikkel Bagge Lange artwork
Employer branding og employee advocacy - et stærkt makkerpar? - med Lasse Savkov-Hansen & Mikkel Bagge Lange
Vil din virksomhed gerne have de dygtigste medarbejdere og stå stærkt i fremtiden? Så skal du i gang med at tænke employer branding og employee advocacy sammen. Men hvordan gør man det? Det får du et bud på i denne episode. Jeg har inviteret Lasse Savkov-Hansen og Mikkel Bagge Lange fra September Agency i podcast-studiet. De tænker medarbejderne ind som en naturlig del af processen i de employer branding kampagner, som de udvikler for deres kunder. Lyt med, når vi taler om hvordan man aktiverer virksomhedens EVP med medarbejdernes stemmer. (EVP står for Employer Value Proposition. Det er det løfte, der skal få nogen til at overveje, foretrække og vælge en virksomhed som arbejdsplads).
21 nov 2023 - 32 min
episode Kunsten at balancere arbejde og fritid på sociale medier - med Anna-Bertha Heeris Christensen artwork
Kunsten at balancere arbejde og fritid på sociale medier - med Anna-Bertha Heeris Christensen
Hvad betyder det for os som mennesker, at sociale medier er blevet en del af vores arbejdsliv? Og hvad kan vi gøre for at hjælpe medarbejdere med at finde en god balance? Jeg har inviteret Anna-Bertha Heeris Christensen i podcast-studiet. Hun har en Ph.d. i marketing og har fokus på person branding, influencer marketing og etik. Du får Annas bud på, hvordan vi bliver bedre til at navigere i de flydende grænser mellem arbejde og fritid.
29 jun 2023 - 32 min
episode Chatbots: Skræk- eller drømmescenarie for employee advocacy? - med Linea Svendsen artwork
Chatbots: Skræk- eller drømmescenarie for employee advocacy? - med Linea Svendsen
Hvad sker der med vores forståelse af autentisk indhold og med vores relationer på sociale medier, hvis vi lader chatbots skrive og kommentere for os? På den ene side er der et drømmescenarie, hvor vi kan få hjælp til at skrive endnu bedre tekster. På den anden side er det et skrækscenarie, hvor den menneskelige tilstedeværelse og dialog bliver kunstig og utroværdig. Jeg har inviteret Linea Svendsen i podcast-studiet. Hun har arbejdet med chat- og voicebots siden 2016 og er ekspert i bots. Lyt med, når vi taler om fordele og ulemper ved chatbots.
12 jun 2023 - 37 min

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares