Employee advocacy - GIV ORDET TIL
Podcast gratuito

Employee advocacy - GIV ORDET TIL

Podcast de Rikke Damgaard

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

GIV ORDET TIL er en podcast, der udforsker disciplinen employee advocacy. Virksomheder, medarbejdere og kultur er forskellig fra virksomhed til virksomhed - og derfor er der ikke to ens måder at arbejde med employee advocacy på. I denne podcast får du derfor inspiration til, hvordan du kan arbejde med at give ordet til medarbejderne i din organisation.Vært: Rikke DamgaardVil du finde mere inspiration om employee advocacy, så besøg: https://givordettil.dk/ Her kan du også købe den nyeste udgave af bogen "Giv ordet til medarbejderne - Employee advocacy 2.0": https://givordettil.dk/giv-ordet-til-medarbejderne/Eller tilmelde dig Masterclass i employee advocacy, som afholdes online 2 gange om året. Det er en uddannelse, der er spækket med teori, cases og praktiske øvelser, så du bliver klædt på til at skabe den employee advocacy-strategi, der passer til lige netop din organisation: https://givordettil.dk/kurser/masterclass/Nye afsnit - følg med her:Linkedin: https://www.linkedin.com/in/rikkedamgaard/Instagram: https://www.instagram.com/giv_ordet_til/Eller kontakt mig på mail: rd@rikkedamgaard.dk 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Jobcenter Aalborg: Sådan sætter du ansigt på din organisation og skaber synlighed
Det seneste halvandet år, har medarbejderne i Jobcenter Aalborg – med Benjamin Meyer Kastberg i spidsen – været med til at påvirke fortællingen om jobcentrenes rolle og vise omverdenen, at de er bedre end deres rygte. Så hvordan giver man medarbejderne mod og værktøjer til at dele ud af hverdagens succeshistorier? Og hvilken betydning har det både for Jobcenter Aalborg og for medarbejderne, at de nu er med til at give deres perspektiv på den kritik om jobcentrene, som har fyldt i 2023? Det bliver du klogere på i denne episode, hvor Benjamin Meyer Kastberg fortæller om, hvordan han har etableret et employee advocacy-program, der har skabt fællesskab, stolthed og styrket arbejdsglæden blandt kollegerne – og ikke mindst påvirket debatten i det offentlige rum under #godtarbejde.
33 min - 24 ene 2024
Velliv: Kollegaløfte - når virksomhedskulturen er rygraden i effektiv employee advocacy
Hvordan tænker man employer branding og employee advocacy sammen? Det får du et bud på i denne episode, hvor jeg taler med Nadia Misimi. Hun er employer branding specialist i Velliv. Og for Nadia går Employer branding og employee advocacy naturligt hånd i hånd. Du kan glæde dig til at høre, hvordan Nadias EA-arbejde er startet med en omfattende kulturanalyse - og om hvordan resultatet og de input hun fik fra sine kolleger er blevet til det, hun kalder et kollegaløfte. Et kollegaløfte, som skal tjene som afsæt for hele Vellivs employer branding indsats – og som hun sætter strøm til med medarbejdernes hjælp.
36 min - 04 dic 2023
Employer branding og employee advocacy - et stærkt makkerpar? - med Lasse Savkov-Hansen & Mikkel Bagge Lange
Vil din virksomhed gerne have de dygtigste medarbejdere og stå stærkt i fremtiden? Så skal du i gang med at tænke employer branding og employee advocacy sammen. Men hvordan gør man det? Det får du et bud på i denne episode. Jeg har inviteret Lasse Savkov-Hansen og Mikkel Bagge Lange fra September Agency i podcast-studiet. De tænker medarbejderne ind som en naturlig del af processen i de employer branding kampagner, som de udvikler for deres kunder. Lyt med, når vi taler om hvordan man aktiverer virksomhedens EVP med medarbejdernes stemmer. (EVP står for Employer Value Proposition. Det er det løfte, der skal få nogen til at overveje, foretrække og vælge en virksomhed som arbejdsplads).
32 min - 21 nov 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares