Filmstemmer

Filmstemmer

Podcast de Per Juul Carlsen

Filminstituttets podcast om aktuelle danske film, filmkultur og dansk film gennem tiden. Per Juul Carlsen rækker en mikrofon ud i verden og undersøger tendenser og tanker, der bevæger sig gennem filmdanmark. 

Los últimos episodios

Ud af komfortzonen og ind i junglen – om dokumentaren ’Munken’
Kan en dansk dokumentar om en fredelig munk ligne filmklassikeren 'Dommedag nu'? Selvfølgelig. Og det gør 'Munken' af Mira Jargil og Christian Sønderby Jepsen. De opsøgte den danske læge og forsker Jan Erik Hansen, der havde slået sig ned om buddhistisk munk i Sri Lankas jungle. Egentlig ville de have hjælp til at undslippe det evindeligt kværnende hamsterhjul, men de mødte et menneske, som de slet ikke kunne kontrollere. Han tog dem ud af deres komfortzone. Og med ind i junglen …
31 min - 27 sept 2023
Sneak peek: Danske film på vej
To gange om året holder Det Danske Filminstitut ’Film På Vej’, et arrangement hvor filmjournalister, PR-agenter og andet filmgodtfolk kan få et overblik over det kommende halvårs danske film. Efterårets ’Film På Vej’ har lige fundet sted. Her blev der vist korte klip fra 12 spritnye film, bl.a. Nikolaj Arcels ’Bastarden’ og Ulaa Salims science fiction-film ’For evigt’. Hvad fortæller det om dansk films situation? Og hvad skal man se særligt frem til? Det taler Per Juul Carlsen med med en lille håndfuld filmjournalister om.
30 min - 13 sept 2023
Dansk solidaritet med strejkerne i Hollywood
I øjeblikket er de amerikanske manuskriptforfattere og skuespillere i fuld gang med en langvarig strejke. Hvorfor er de så vrede? Det undersøger Filmstemmer, der taler med dramatikernes formand Nikolaj Scherfig, instruktøren Christina Rosendahl og skuespilforbundets formand, Benjamin Bo Rasmussen. De understreger alle, at strejkerne i USA ikke kun har noget med amerikanerne at gøre. Det handler i høj grad om problemstillinger, der også præger dansk produktion. Og som ikke kun handler om film og serier.
31 min - 30 ago 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares