FUS Poden

FUS Poden

Podcast de FUS barnehagene

FUS poden er en podcast av og med FUS barnehagene med Marius og Charlotte fra administrasjonen. I hver episode har vi invitert kjente fagpersoner hvor vi snakker om ulike temaer om barn i barnehagealder. Her kommer det tips til både foreldre og andre som jobber med barn til daglig. Vi håper du vil høre på oss! 

Los últimos episodios

S4E6 Kunsten å si unnskyld med Anne Hilde Vassbø Hagen - del 2
Vi foreldre har alltid rett! Eller har vi egentlig det? Det er aldri for sent å reparere og si unnskyld - selv flere dager, og til og med flere uker etterpå. Men hva skal du egentlig si da? Hva sier du for eksempel når barnet sier den såre og kjente setningen "jeg hater deg"? I den siste episoden med foreldreveileder og psykolog, Anne Hilde, lærer hun oss kunsten å si unnskyld til barnet - på en måte som faktisk fungerer.
25 min - 25 sept 2023
S4E5 Superkraften i alle foreldre med Anne Hilde Vassbø Hagen - del 1
Hvordan finner du superkraften i deg? Ja, alle foreldre har en indre superkraft. Det er tross alt foreldre som kjenner eget barn best. Likevel er det jo ikke alltid man føler seg så super, og kanskje superkraften føles langt, langt borte. Episodens gjest er Anne Hilde Vassbø Hagen - psykolog, foreldreveileder og forfatteren bak "Sinte barn og sinte voksne" og "Superkraften i alle foreldre". Hun lærer oss hvordan vi finner vår indre superkraft, hvorfor det er så viktig å validere barnets følelser og hvordan vi kan sette grenser. For er det noe foreldre gjør hele tiden, er det nettopp grensesetting - enten det gjelder iPad, TV eller godteri. Få med deg del 1 av 2 med Anne Hilde!
32 min - 21 sept 2023
S4E4 Hva gjør du hvis barna krangler? Med Vegard "pedledern"
Det er fort gjort å ta parti når barn krangler! "Kan du ikke bare la han få leke litt med den, han er jo mindre enn deg?" Vegard gir oss tips til hvordan vi voksne kan være den barnet forteller sannheten til når det stormer som verst, og hvordan vi kan unngå å bli den tredje personen i krangelen. Vegard har hele 60k følgere på instagram, og via kontoen pedledern gir han tips til stressa foreldre på hvordan de kan få barna til å høre, gjøre og føle seg bedre. Bli med oss når Vegard gir oss tips hvordan vi kan få en mer zen småbarnshverdag i disse to episodene av FUS poden!
21 min - 17 ago 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares