Hormonella m. Caroline Fibæk
Podcast gratuito

Hormonella m. Caroline Fibæk

Podcast de Caroline Fibæk

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

En podcast om kvinders biokemi, for kvinder, der vil have mere nydelse, sundhed og balance. Et helle, hvor vi lægger maskerne og bare ér sammen. Helt ærlige, helt rå. Og starter samtalen om den magiske biokemi i vores kvindekroppe. Nemlig hormonerne – den biologiske korrespondance mellem krop og sind.Mange af de hormonelle symptomer vi kvinder oplever er faktisk din krops kommunikation til dig. Vi skal snakke om kroppens sprog. Og alt det du selv kan gøre for at få mere hormonel balance. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

4 episodios
episode Magisk Menopause (med gæst Pia Maria Manou) artwork
Magisk Menopause (med gæst Pia Maria Manou)
I denne episode skal vi snakke om menopausen - og hvordan menopausen er et kald til at nære kroppen mere. Jeg har fået besøg af Pia Maria Manou, som er jordemoder, Komplementær Hormonterapeut og MenopauseMentor, til en snak om, hvordan man skaber en magisk menopause, med færre gener. Sammen kommer vi ind på: -Hvad menopause og præmenopause er -Hvorfor du allerede skal forberede kroppen fra du er 35 år -Hvordan du undgår gener som hedestigninger, kraftige menstruationer, sarte slimhinder, vægtøgning og meget mere. -Hvorfor chokolade, søvn, nydelse og orgasmer er en vigtig del af kuren. Lyt med og bliv klogere på din egen menopause, cyklus og helbred. God fornøjelse.
14 jul 2022 - 1 h 3 min
episode DIN CYKLUS: Næringsstoffer til din cyklus (Med gæst: Tine Stampe - Co-Founder af La Roar) artwork
DIN CYKLUS: Næringsstoffer til din cyklus (Med gæst: Tine Stampe - Co-Founder af La Roar)
I denne episode skal vi tale mere om din cyklus - denne gang med særligt fokus på næringsstoffer til din cyklus. Jeg har fået besøg af Tine Stampe, Co-Founder og CEO af La Roar Lifescience, til en snak om vigtigheden af fokus på næringsstoffer til cyklus. Sammen kommer vi ind på spørgsmål som: - Hvilke næringsstoffer skal der til for at din biokemi og, ikke mindst, din ægløsning kan forløbe som den skal? - Og hvorfor er cyklustracking og fokus på cyklussundhed så vigtigt? Ikke bare for kvinder der har fokus på fertilitet - men for kvinders helbred i det hele taget. Lyt med og bliv klogere på din egen cyklus og sundhed.  God fornøjelse
05 nov 2021 - 1 h 14 min
episode DEN KVINDELIGE CYKLUS: Forstå din biokemi bedre artwork
DEN KVINDELIGE CYKLUS: Forstå din biokemi bedre
I denne podcastepisode skal vi snakke om den kvindelige cyklus. Vi kvinder har en helt særlig magi i os. En biokemi, som hele tiden taler til os. En rytme. En melodi. Poesi, virkeligt. Men så få forstår kvindekroppens biokemiske sprog.  Måden vores krop taler til os. I stedet lærer vi at slukke for den musik. For vi har aldrig lært at forstå den. Som et instrument vi aldrig har lært at spille på. Ingen har lært os noderne til vores biokemi. Og så bliver den disharmonisk. Ude af stemning og uden takt. Så i dag skal vi lære kvindekroppens sprog. Sammen dykker vi ned i emnet "din cyklus og dine hormoner". Og bagefter ser vi på, hvad de symptomer du kan opleve måned efter måned, kan være tegn på.– og hvad du kan gøre for at behandle ÅRSAGEN til dem.  Min podcastproducer, Ann Katrine Kristensen tjekker også ind i denne episode, og har spørgsmål med fra podcastens lyttere.  Din krop kalder på dig, og den er fantastisk intelligent - Er du klar til at lytte? God fornøjelse.
12 ago 2021 - 1 h 38 min
episode AT KENDE SIG SELV: En personlig fortælling artwork
AT KENDE SIG SELV: En personlig fortælling
I denne første podcastepisode er det mit mål, at vi skal lære hinanden bedre at kende, og at du får et indblik i, både hvem jeg er og hvad jeg arbejder med.  Derfor taler vi undervejs om mig (og ikke mindst) min rejse ind i den Komplementære Hormonterapi, hvorfor jeg skabte Institut for Komplementær Hormonterapi, og hvordan dét at have en sælsom, neurodivergent hjerne påvirker både min hverdag og min krop, så jeg altid skal sørge for at passe godt på mig selv. Det er en meget personlig episode af podcasten. Jeg håber at du vil nyde den, og at mit "navlepilleri" også vil bringe dig mange indsigter om sammenhængen mellem vores nervesystem og hormonsystem.  Min interviewer er Ann Katrine Kristensen. God fornøjelse.
01 jun 2021 - 1 h 21 min

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares