
Escuchar ״הקוריאנים״ - המדריך לאנשים ועסקים בקוריאה
Podcast de Itzik Yona
הפודקאסט הרשמי של איציק יונה, מנכ״ל קבוצת יונאקו - מומחים לעסקים עם קוריאה
Empieza 7 días de prueba
$99.00 / mes después de la prueba.Cancela cuando quieras.
Todos los episodios
47 episodios
במטבח של קוריאה: הישראלי הכי בכיר שעבד בקוריאה בענקית טכנולוגיה פותח הכל. איך מתנהל ענק קוריאני, איך מתקבלות החלטות, מה הקשר בין עבודה ודיווח ולמה מנהל צריך קורס יינות לפני ארוחת חברה וקורס גבינות לפני ביקור מולדת. תמר ואיציק משוחחים עם דרור גדות

קוריאה חוגגת שנה קוריאנית חדשה בעת שהנשיא המודח שלה נמצא במעצר. המצב הכלכלי הלא יציב מביא את התאגידים הגדולים להרחיב את פעילותם מחוץ לקוריאה תוך ניצול "הגל הקוריאני" בעוד מגזר העסקים הקטנים בצרות. השקעות בהיי-טק הקוריאני מצטמצמות ואוכלוסיית קוריאה הוכרזה כסופר- מזדקנת. ובצפון קוריאה - אסור כבר לאכול נקניקיות ולגור עם בת הזוג ללא נישואין.

איציק יונה מדווח מקוריאה איך סאגת הממשל הצבאי בקוריאה נפתרה ביעילות קוריאנית - תוך 11 יום הודח הנשיא המכהן שהכוח עלה לו לראש, נעצרו, פוטרו והתפטרו שרים וקצינים ושלש קבוצות חוקרות את הפרשה והמעורבים במה שמוגדר בין השאר כבגידה. הקוריאנים נערכים להשלכות ממשל טראמפ על הכלכלה שלהם ומגדילים השקעות בארה"ב הודו וויאטנאם על חשבון סין. פרק חם מהתנור של הפודקסט "הקוריאנים" עם איציק יונה

האם גם אשת נשיא קוריאה לקתה במחלת המתנות? למה קוריאנים לומדים תלמוד, אם בכלל? והסיפור המופלא איך סוללת טילים שלא ירתה אפילו טיל אחד הטיסה את כלכלת קוריאה כל הדרך מסין להודו. כמה מרוויחים שכירים בקוריאה ולמה כולם לחוצים בסוף שנה. הקוריאנים פיתחו מערכת לייזר ליירוט כתב״מים - האם כדאי לשלוח את השר כץ לבדוק אותה? על אלה ועוד בפרק 44 של הפודקאסט "הקוריאנים"

מזל טוב לזוגות הקוריאנים שהחליטו סוף סוף להנשא ולקבל שלל הטבות מהמדינה והשלטון המקומי. וגם מזל טוב לשגריר ישראל החדש בקוריאה. מה הביא את יבואני רכבי יוקרה להוזיל את מחירם עד 30% וזרקור על החברה שהתחילה עם קרם פנים והפכה לקונגלומרט הרביעי בקוריאה.
Empieza 7 días de prueba
$99.00 / mes después de la prueba.Cancela cuando quieras.
Podcasts exclusivos
Sin anuncios
Podcast gratuitos
Audiolibros
20 horas / mes