Ik Ken Iemand Die
Podcast gratuito

Ik Ken Iemand Die

Podcast de Nynke de Jong / Dag en Nacht Media

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

De gezelligste podcast over opvoeden, ouderschap en al het moois en lelijks dat daarbij komt kijken! Met opvoedtips en sterke 'Ik ken iemand die...'-verhalen van Nynke de Jong, Alex van der Hulst, Hanneke Hendrix en Anne Janssens.Ben je een nieuwe luisteraar? Welkom bij de club! Wat gezellig! Begin hier > https://vriendvandeshow.nl/ikkeniemanddie/posts/ben-je-een-nieuwe-luisteraar 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Nostalgie van de jaren 0 en ontbijtbuffetpyjama's
in deze aflevering leer je je kleurrijke zelf kennen en ontmoet je je innerlijke godin. Hahaha nee tuurlijk niet. We zijn immers geen professionele kleurencoaches. De één - Alex - is een journalist die participerend onderzoek doet naar uitgaan in studentencafes door op woensdagochtend even rustig polshoogte te nemen. Wat is een paardenkut? De ander - Hanneke - vindt constant triggers op Vinted en is zielsgelukkig met een nieuwe 'winkel' in Bergharen die nog het meest lijkt op de schuur van je eenzame buurman die nooit iets weggooit. Wat is een schoolkam? Nog een ander - Anne, 41 is het nieuwe 40 - troggelt hondenbezitters op Vlieland geld af door achter kansloze strandballen met wind mee aan te rennen en blijkt een universeel tequilaverbod te hebben. Wat is een ontbijtbuffetpyjama? Nynke is er niet, die is weer met Bollo de hort op. Hei Elei Kuck Elei! Groeten van Anne, Hanneke en Alex S. Thompson! --- Sponsor: Dienst Toeslagen Misschien verhuis je, verandert je inkomen, ga je samenwonen of ga je trouwen, ga je uit elkaar, of misschien verandert er iets bij de kinderopvang. Dat kan van invloed zijn op het bedrag dat je krijgt van Dienst Toeslagen! Het is handig om zulke veranderingen meteen door te geven. Dat kan je doen op toeslagen.nl/pasaan [http://toeslagen.nl/pasaan]. Zo krijg je het bedrag waar je recht op hebt en voorkom dat je achteraf moet terugbetalen. Of dat blijkt dat je de afgelopen maanden te weinig hebt gekregen natuurlijk. Zonde. Wil je weten hoe of je recht hebt of toeslagen? Ga naar toeslagen.nl/proefberekening en maak je leven een tikkeltje makkelijker. --- Sponsor: ICM ICM heeft als cadeautje het ICM groeiprogramma in het leven geroepen: een gratis webinarreeks, op donderdag 22 februari, dinsdag 27 februari en woensdag 7 maart waar je aan de slag gaat met het allerbelangrijkste onderwerp: jezelf. Kijk op icm.nl/groeiprogramma en meld je gratis aan. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
1 h 3 min - Ayer
Hugh Grant en het pleidooi voor Plastuit I
Maak je klaar voor een uurtje therapie, want er moest het een en ander gelucht worden. We hadden een hoop Ditjes, Datjes & Duizelingwekkende Takes gespaard voor elkaar. Laurens ten Dam en Arthur Japin moesten het ontgelden, Hugh Grant werd gevierd. Hanneke vierde Vastelaovend met een plastuit, Anne was op wintersport en moest als een Sint Bernhardshond in actie komen. Nynke deed een fistbump bij Beat The Champions en Alex snapte niks van het digitale rapport. Nynke analyseerde dat we allemaal geen bewijsdrang hebben (al heette vroeger de dag dat ze haar rapport kreeg 'complimentendag'). Jaap Reesema heeft duidelijk wel bewijsdrang. Laurens ten Dam ook. Nu houden we op over Laurens ten Dam. Niet helemaal waar, want we refereren ook aan zijn darmflora. Waarvoor excuus. We hadden het ook over kinderen. Groetjes, Alex, Anne en de leden van Plastuit I Sponsor: Belastingdienst Controleer je voorlopige aanslag 2024 en wijzig waar nodig! Alle handige hulp en kennis vind je op belastingdienst.nl/voorlopigeaanslag. Sponsor: ICM ICM heeft als cadeautje het ICM groeiprogramma in het leven geroepen: een gratis webinarreeks, op donderdag 22 februari, dinsdag 27 februari en woensdag 7 maart waar je aan de slag gaat met het allerbelangrijkste onderwerp: jezelf. Kijk op icm.nl/groeiprogramma en meld je gratis aan. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
1 h 0 min - 16 feb 2024
Nyn&Han en de berg der levensvragen
Deze week heeft ons illustere duo Nyn & Han zich door een berg vragen heen gewerkt die jullie, onze briljante luisteraars, gestuurd hebben. En wat blijkt? Jullie zijn net zo nieuwsgierig als ons duo. Zo beantwoorden we relationele vragen over hoe je de gespreksstof gaande houdt nu de kinderen elk vrij moment opslokken, we komen terug op onze huidige mental workload en munten een nieuwe term: jankgeld. Wat dat is? Je hoort het in een nieuwe aflevering! Dus schenk jezelf iets lekkers in, plof neer op de bank en luister naar onze pogingen om deze en vele andere levensvragen te beantwoorden. O, en zoals het ons betaamt beantwoorden we ook nog steeds te weinig vragen, want hoewel Hanneke altijd denkt dat the sky the limit is, vervielen we natuurlijk weer in veel te veel zij-anekdotes om alle vragen te kunnen beantwoorden. Maar goed. Wie weet leren we allemaal nog iets. Besproken boeken: Lykele Muus - Zo kan het dus ook [https://www.bol.com/nl/nl/p/zo-kan-het-dus-ook/9300000005322375/?suggestionType=featured_product] Nora Ephron - Heartburn [https://www.bol.com/nl/nl/p/heartburn-virago-modern-classics/9200000077765834/?bltgh=nxfgl6atNkVhXpD1R-ZFWw.2_6.7.ProductTitle] Sponsor: YOKUU Wil jij ook minder poetsen? Wij in elk geval wel. En wil je dat je huis lekker ruikt? Zonder chemische troep? Haal YOKUU's hardwerkende poetshulpjes dan nu in huis! Ga nu naar YOKUU.nl [http://yokuu.nl/] en gebruik de code ikkeniemanddie voor 20% korting op je eerste bestelling. (We hebben de spullen zelf thuis ook.) Sponsor: ICM Zin in gratis fijne webinars van ICM? Tijdens de webinars kun je interactief met opdrachten meedoen of rustig achterover leunen en luisteren wat de spreker deelt. Het is echt een cadeautje voor jezelf. ICM: een leven lang leren, zodat je gelukkig wordt als professional maar ook als mens. Ga naar icm.nl/groeiprogramma [http://icm.nl/groeiprogramma] voor de data en meld je gratis aan.  Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
53 min - 09 feb 2024

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares