Jong Beleggen, de podcast
Podcast gratuito

Jong Beleggen, de podcast

Podcast de Pim Verlaan / Milou Brand

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Veilig en verantwoord leren beleggen met Pim en Milou. Welke rendementen behalen zij als beginnende beleggers en belangrijker: welke risico’s nemen ze daarvoor? Om de donderdag om 16:00 uur een nieuwe aflevering, met zo nu en dan een deskundige gast. Ruim 8 miljoen ✨ plays. Investeer in je kennis en beleg met beleid! 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

161. De zoektocht naar kwaliteit (met Pieter Slegers) | € 373.700
Prijsverhoging vanaf 1 maart, een nieuw jaarabonnement gaat van €60 naar €75 per jaar. Lees meer ➤ [https://portfoliodividendtracker.com/nl] -- De gewone particuliere belegger is niet per se slimmer dan de knapste professionele belegger, en toch kan eerstgenoemde alsnog een outperformance halen. Maak je beleggingsuniversum tot een vijver waar slechts grote vissen in zwemmen, dan is het geheid hengelen naar succes. Een manier om dit te doen is je te richten op bedrijfskarakteristieken waarvan bewezen is dat ze gemiddeld op lange termijn beter renderen dan andere bedrijven. Dat is de strategie van Pieter Slegers van Compound Quality, die in deel 1 van dit tweeluik zijn visie op beleggen in kwaliteit deelt en uitlegt naar welke zes criteria hij kijkt. ► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: https://jongbeleggendepodcast.nl/161-de-zoektocht-naar-kwaliteit-met-pieter-slegers [https://jongbeleggendepodcast.nl/161-de-zoektocht-naar-kwaliteit-met-pieter-slegers] ► Word Vriend: https://portfoliodividendtracker.com [https://portfoliodividendtracker.com/?utm_medium=referral&utm_source=jong-beleggen&utm_campaign=podcast&utm_content=shownotes] ► Updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen [https://www.instagram.com/jongbeleggen] ► Mijn volledige portfolio: https://app.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen [https://app.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen] 1) We maken gebruik van programmatic advertising, wat inhoudt dat we geen invloed hebben op de spots die in de podcast worden afgespeeld. Dit is vergelijkbaar met tv, YouTube, radio en de krant, uiteraard met uitzondering van de advertenties die we zelf hebben ingesproken. 2) Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies. -- De sponsor van deze aflevering is NordVPN: Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → https://nordvpn.com/jongbeleggen [https://nordvpn.com/jongbeleggen]. Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
1 h 0 min - 22 feb 2024
160. Grote beleggers: Chuck Akre | € 360.000
Prijsverhoging vanaf 1 maart, een nieuw jaarabonnement gaat van €60 naar €75 per jaar. Lees meer ➤ [https://portfoliodividendtracker.com/nl] -- De student Engels die topinvesteerder werd: Chuck Akre bewandelde niet bepaald het traditionele pad. Toch hoort hij meer dan thuis in de Jong Beleggen-serie over Grote Beleggers. Je kent misschien zijn iconische ‘three legged stool’ al, waarin hij de drie fundamenten beschrijft van compounding machines. Het komt neer op een kwaliteitsbedrijf met een uitstekend management en voldoende mogelijkheden om de vrije kasstroom weer aan het werk te zetten. Dan kan het niet fout gaan - maar is het ook zo simpel als het klinkt? In deze aflevering leren we van de man zelf hoe je een sublieme kwaliteitsbelegger kan worden en laten we ons inspireren door zijn nieuwsgierige natuur. ► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: https://jongbeleggendepodcast.nl/160-grote-beleggers-chuck-akre [https://jongbeleggendepodcast.nl/160-grote-beleggers-chuck-akre] ► Word Vriend: https://portfoliodividendtracker.com [https://portfoliodividendtracker.com/?utm_medium=referral&utm_source=jong-beleggen&utm_campaign=podcast&utm_content=shownotes] ► Updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen [https://www.instagram.com/jongbeleggen] ► Mijn volledige portfolio: https://app.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen [https://app.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen] 1) We maken gebruik van programmatic advertising, wat inhoudt dat we geen invloed hebben op de spots die in de podcast worden afgespeeld. Dit is vergelijkbaar met tv, YouTube, radio en de krant, uiteraard met uitzondering van de advertenties die we zelf hebben ingesproken. 2) Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies. -- De sponsor van deze aflevering is NordVPN: Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → https://nordvpn.com/jongbeleggen [https://nordvpn.com/jongbeleggen]. Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
1 h 0 min - 08 feb 2024
159. Beleggen in kwaliteit | € 353.200
Prijsverhoging vanaf 1 maart, een nieuw jaarabonnement gaat van €60 naar €75 per jaar. Lees meer ➤ [https://portfoliodividendtracker.com/nl] -- Beleggen in kwaliteit: klinkt als een no-brainer, maar hoe beoordeel je nou of je met een kwaliteitsbedrijf te maken hebt? Daarover verschillen de meningen. Pim deelt zijn visie op kwaliteit en onderscheidt zes belangrijke karakteristieken. Van competitive advantage tot earnings stability, die hij uitlegt aan de hand van voorbeelden als TSMC, Airbnb, Alphabet en Adyen. En waarom bedienen er maar zo weinig beleggers zich van deze strategie, terwijl het toch wel de heilige graal van het beleggen. ► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: https://jongbeleggendepodcast.nl/159-beleggen-in-kwaliteit [https://jongbeleggendepodcast.nl/159-beleggen-in-kwaliteit] ► Word Vriend: https://portfoliodividendtracker.com [https://portfoliodividendtracker.com/?utm_medium=referral&utm_source=jong-beleggen&utm_campaign=podcast&utm_content=shownotes] ► Updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen [https://www.instagram.com/jongbeleggen] ► Mijn volledige portfolio: https://beta.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen [https://beta.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen?utm_medium=referral&utm_source=jong-beleggen&utm_campaign=portfolio&utm_content=shownotes] 1) We maken gebruik van programmatic advertising, wat inhoudt dat we geen invloed hebben op de spots die in de podcast worden afgespeeld. Dit is vergelijkbaar met tv, YouTube, radio en de krant, uiteraard met uitzondering van de advertenties die we zelf hebben ingesproken. 2) Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies. -- De sponsor van deze aflevering is NordVPN: Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → https://nordvpn.com/jongbeleggen [https://nordvpn.com/jongbeleggen]. Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
54 min - 25 ene 2024

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares