podcast banner
Nedercast

Nedercast

Podcast de Layla Alizadah- Lijmbach

Welkom bij Nedercast: dé podcast over Nederland. In dit eerste seizoen van tien aflevering, wordt er elke week een gastspreker uitgenodigd om het over een onderwerp gerelateerd aan Nederland te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse cultuur, economie en onze grootste zorgen. 

Los últimos episodios

14- Taken van de Nederlandse Defensie. Met Han Bouwmeester.
Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van onze defensie? Waar worden ze binnen en buiten de grenzen voor ingezet? Wie bepaald in welke landen wij onze militairen sturen ter ondersteuning? Gaat de dienstplicht weer ingevoerd worden? Antwoorden op al deze vragen krijg je te horen van hoogleraar Militair-Operationele Wetenschappen en Brigade Generaal: Han Bouwmeester.
55 min - 25 sept 2023
13- Vrijheid in Nederland. Met Tanja Haseloop.
Vrijheid een groot goed in Nederland volgens Tanja Haseloop: voorzitter van Wageningen45 en burgemeester van Oldebroek. ''Vrijheid is wel iets waar we bewust mee om moeten gaan en met vrijheid komt verantwoordelijkheid'', ook verteld ze over haar persoonlijke ervaring toen ze de omgekeerde vlaggen in Oldebroek weg heeft laten halen.
35 min - 18 sept 2023
12- Workshop werken in teams. Met Hans van der Loo.
Wist je dat we 85% van onze tijd besteden aan samenwerken? En dat werken in teams leidt tot een gemiddeld rendementsverlies van 25%? En hier komt het: wist je dat 3 tot 5% van de teamleden zo'n 20 tot 35% van het werk verrichten? Deze workshop aflevering wordt gegeven door Hans van de Loo: schrijver van meerdere bestsellers in managementboeken. Hij geeft ons handvatten hoe we wél super teams op kunnen zetten.
52 min - 11 sept 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares