Ongeboren Herinneringen
Podcast gratuito

Ongeboren Herinneringen

Podcast de Simone van den Broek en Jiska Sietsma

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Prenataal en geboorte trauma heeft meer impact op ons leven, dan velen van ons beseffen. Conceptie, de tijd in de baarmoeder en hoe wij geboren worden vormen onze eerste imprints en daarmee onze relatie tot het leven.Simone van den Broek en Jiska Sietsma zijn coach en therapeut, gespecialiseerd in het werken met prenataal trauma bij baby's, kinderen en volwassenen. Zij delen deze passie en de missie om meer bewustzijn te creëren over prenataal trauma in de behandelkamer van de coach of therapeut en andere hulpverleners. In inspirerende gesprekken delen zij hun kennis en ervaringen uit hun eigen praktijk.Meer informatie: Deze podcast kan je vinden op instagram: https://www.instagram.com/ongeboren_herinneringen?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw== Simone van den Broek: https://potjegelukkindercoaching.nl/ Jiska Sietsma: www.rootswork.nl 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

4 episodios
episode IVF/ ICSI artwork
IVF/ ICSI
Een kwetsbare aflevering over fertiliteitsbehandelingen, met name IVF en ICSI. In deze aflevering deelt Jiska haar persoonlijke verhaal en bespreken we de impact van fertiliteitsbehandelingen op ouders en het kind. Welke impact heeft deze manier van ontstaan? Welke imprints laat dit achter? Hoe kunnen we met meer zorg en aandacht met dit thema omgaan, voor de ouders en het kind en de volwassene die op deze manier zijn ontstaan.
26 abr 2024 - 48 min
episode Innesteling artwork
Innesteling
De innesteling is het moment wanneer de embryo zich in de baarmoeder graaft om daar verder uit te groeien tot foetus. Tijdens het innestelen ervaren we ons eerste contact met onze moeder. Hier ervaren we of we, in relatie tot de ander, een eigen plek kunnen innemen. Ook ontstaat hier de eerste relatie met voeding en geld.
23 mar 2024 - 44 min
episode Conceptie artwork
Conceptie
De conceptie, ook wel de bevruchting genoemd, is het moment dat eicel en zaadcel samensmelten. Een moment met veel lagen. Het moment dat onze voorouderlijnen samenkomen. En ook een moment dat beïnvloedt wordt door de mate van verbinding tussen onze verwekkers. Een moment waarin uitreiken (door de zaadcel) en ontvangen worden (door de eicel) worden ervaren. En een moment waarin we al kunnen voelen of we welkom zijn.
27 feb 2024 - 35 min
episode Prenataal trauma: Introductie artwork
Prenataal trauma: Introductie
Wat is prenataal trauma? In deze eerste aflevering maak je kennis met Simone en Jiska. We gaan in op wat prenataal trauma nu eigenlijk is. Waarom zijn wij er zo door bevlogen? Wat is het verschil tussen geboorte trauma en bevallingstrauma? En benadrukken we de kwetsbaarheid van het onderwerp.
19 feb 2024 - 44 min

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares