Patriotisk Podcast
Podcast gratuito

Patriotisk Podcast

Podcast de Patriotisk Selskab

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Patriotisk Podcast er en podcast for dig, der er professionel landmand. Produceret af Patriotisk Selskab, www.patriotisk.dk. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

7 episodios
episode Afgrødeforsikring – et nyt instrument til risikostyring i Danmark | Patriotisk Podcast episode 7 artwork
Afgrødeforsikring – et nyt instrument til risikostyring i Danmark | Patriotisk Podcast episode 7
Afgrødeforsikring er et nyere instrument til risikostyring på det danske marked. I dette afsnit af Patriotisk Podcast forklarer chefkonsulent Anders C. Halberg fra Patriotisk Selskab, hvordan forsikringen typisk er skruet sammen, og hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du forsikrer dine afgrøder mod udbyttetab. Musikken i podcasten er lavet af RickyValadez fra Pond5. Stock Music provided by RickyValadez, from Pond5.
12 feb 2024 - 10 min
episode Optimér planteværnsforbruget med kortlægning og artsbestemmelse af ukrudt | Patriotisk Podcast ep. 6 artwork
Optimér planteværnsforbruget med kortlægning og artsbestemmelse af ukrudt | Patriotisk Podcast ep. 6
Vi har længe arbejdet på at udvikle en ny type ukrudtskamera, som ikke bare kan identificere, hvor der er ukrudt, men også hvilken type af ukrudt, der er tale om – helt ned på kimbladsstadiet. I dette afsnit af Patriotisk Podcast kan du høre om den seneste udvikling inden for kortlægning og artsbestemmelse af ukrudt og vores arbejde med RoboWeedMaps-teknologien. Teknologien er nu så veludviklet, at vi kan udarbejde præcise kort og tildelingsfiler til spotsprøjtning samt identificere mere end 42 arter af tokimbladet ukrudt fra en størrelse på blot 1×1 cm. Teknologien er udviklet i samarbejde med bl.a. Datalogisk og I-GIS. Musikken i podcasten er lavet af RickyValadez fra Pond5. Stock Music provided by RickyValadez, from Pond5.
04 dic 2023 - 13 min
episode Forstå den nye ansættelsesbevislov | Patriotisk Podcast episode 5 artwork
Forstå den nye ansættelsesbevislov | Patriotisk Podcast episode 5
Den 1. juli 2023 træder en ny ansættelsesbevislov i kraft. Det betyder bl.a., at der kommer nye krav til, hvad en ansættelseskontrakt skal indeholde. Lyt med her, og bliv klædt på til at forstå, hvad den nye lov i praksis betyder for dig, der er arbejdsgiver. Musikken i podcasten er lavet af RickyValadez fra Pond5. Stock Music provided by RickyValadez, from Pond5.
22 jun 2023 - 13 min
episode Sådan kommer du på MitID Erhverv | Patriotisk Podcast episode 4 artwork
Sådan kommer du på MitID Erhverv | Patriotisk Podcast episode 4
Alle virksomheder, som i dag benytter sig af NemID medarbejdersignatur, skal være skiftet til MitID Erhverv senest den 30. juni 2023. Hvis du endnu ikke har fået igangsat processen, så lyt med her, hvor digital konsulent Michael Madsen Brandt fortæller, hvordan du lettest griber det an.
05 abr 2023 - 11 min
episode Kom i gang med reduceret jordbearbejdning til forårets etablering | Patriotisk Podcast episode 3 artwork
Kom i gang med reduceret jordbearbejdning til forårets etablering | Patriotisk Podcast episode 3
Hvordan kommer du bedst i gang med at reducere jordbearbejdningen på dine marker? Kan du droppe ploven fra den ene dag til den anden på alle hektar? Og hvordan minimerer du risikoen for udbyttetab? Lyt med, og få planteavlskonsulent Kasper Kjær Olsens anbefalinger. Psst ... har du set vores nye netværksgruppe om reduceret jordbearbejdning? Det første møde afholdes 16. marts. Læs mere her: https://patriotisk.dk/netvaerksgruppe-om-reduceret-jordbearbejdning/ Musikken i podcasten er lavet af RickyValadez fra Pond5. Stock Music provided by RickyValadez, from Pond5.
09 mar 2023 - 12 min

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares