Primus Optimus - Det irrationelle menneske
Podcast gratuito

Primus Optimus - Det irrationelle menneske

Podcast de Lendo

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Primus Optimus er en podcast om de mange irrationelle beslutninger, vi tager i vores hverdag. Lasse Rimmer undersøger sammen med adfærdsforsker og beslutningsteoretiker Sally Khallash, hvorfor vi vælger som vi vælger - i supermarkedet, i kærligheden eller på arbejdspladsen. Podcasten er produceret for Lendo af Bauer Media. Vært: Lasse Rimmer, medvirkende: Sally Khallash, producer: Martin Birket-Smith, redaktør: Rune Born Schwartz 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

9 episodios
episode Bestemmer du selv, hvordan din dag bliver? artwork
Bestemmer du selv, hvordan din dag bliver?
Vi kender alle de dage, der starter skidt, og hvor det hele tiden bare bliver værre. Vi tænker typisk, at det har noget med vejret, den kolde kaffe eller de andre trafikanter at gøre. Men ifølge adfærdsforsker Sally Khallash, er det i høj grad vores egne hjerner, der spænder ben for os. Men hvorfor gør den dét, og hvordan kan vi selv påvirke hvordan vores dag bliver? Podcasten er produceret for Lendo af Bauer Media. Vært: Lasse Rimmer, medvirkende: Sally Khallash
16 nov 2020 - 45 min
episode Irrationelle mennesker i grupper- hvorfor kan vi ikke lide de andre? artwork
Irrationelle mennesker i grupper- hvorfor kan vi ikke lide de andre?
Minder din tøjstil om dine kollegers? Eller dine venners? I dette afsnit gør adfærdsforsker Sally Khallash os klogere på, hvorfor vi mennesker meget ofte kommer til at ligne og opføre os som de mennesker, vi omgiver os med - og hvorfor vi synes, at vores egen gruppe er lidt bedre end de andre, selv om vi alle i bund og grund er tæt på ens. Podcasten er produceret for Lendo af Bauer Media. Vært: Lasse Rimmer, medvirkende: Sally Khallash
01 nov 2020 - 43 min
episode Røvhulseffekten artwork
Røvhulseffekten
Hoverer du også, når du rammer Rådhuspladsen som den første i et spil Matador? Også selv om alle ved, at du landede der helt tilfældigt? I dette afsnit gør adfærdsforsker Sally Khallash os klogere på det man kan kalde røvhulseffekten. For hvad er det egentlig, der sker i vores irrationelle hjerner, når vi har heldet på vores side og slår flest seksere i pakkelegen juleaften? Og hvorfor begynder ganske almindelige mennesker pludselig at køre hasarderet, alene fordi de får en dyr bil at køre i? Podcasten er produceret for Lendo af Bauer Media. Vært: Lasse Rimmer, medvirkende: Sally Khallash.
18 oct 2020 - 52 min
episode Irrationel shopping artwork
Irrationel shopping
Hvorfor er supermarkeder indrettet, som de er? Hvorfor og hvordan påvirker musik vores indkøb? Og hvordan hænger udsalg sammen med smertecenteret i vores hjerner? I dette afsnit gør Sally Khallash os klogere på de mekanismer, der ligger bag vores måder at købe ind på, og de adfærdsmønstre og irrationelle beslutninger der kommer til udtryk, når vi bevæger os ind i en butik- fysisk såvel som online. Podcasten er produceret for Lendo af Bauer Media. Vært: Lasse Rimmer, medvirkende: Sally Khallash.
04 oct 2020 - 44 min
episode Vaner - sådan ændrer du dem artwork
Vaner - sådan ændrer du dem
Hvad er det vaner gør for os i vores dagligdag? Hvad er vanens anatomi? Og handler dét at ændre vaner egentlig om viljestyrke? I dette afsnit gør Sally Khallash os klogere på den vekselvirkning der er mellem vores adfærd og de vaner vi allerede har og dem vi tillægger os. Lasse har i ugen op til optagelsen forsøgt at tilegne sig én god vane. Men vi kan godt afsløre, at det lettere sagt end gjort. Podcasten er produceret for Lendo af Bauer Media. Vært: Lasse Rimmer, medvirkende: Sally Khallash.
20 sep 2020 - 42 min

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares