Ravinepodden

Ravinepodden

Podcast de Kulturminnebøndene

Ravinelandskapet i Vormadalen er unikt i verdensmålestokk. I denne podkastserien skal vi fortelle deg hvorfor ravinene er så spesielle, og forhåpentligvis friste deg på tur i en ravine nær deg. I Ravinepodden møter du naturbrukere, historikere, forskere, kulturfolk og bønder – folk som både har et nært forhold til ravinene og som kan fortelle både det ene og det andre om dem. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Los últimos episodios

KULA, kort fortalt
Vormadalen står på Riksantikvarens liste over kulturhistoriske landskap av nasjonal interesse, forkortet KULA. I denne episoden får vi KULA forklart og spør hvilken betydning registeret vil få for det særegne kulturlandskapet i Vormadalen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
29 min - 23 sept 2023
Hvordan bruker dagens mennesker natur på fritida?
Hvor drar vi for rekreasjon og mosjon … og hvor ble det av ungers frie lek? Vi hører han som forsker på norske folks friluftsliv pluss to som trekker nye grupper ut i ravinene. To av dem har faktisk boltra seg i ravinedalene som unger, den tredje har funnet en kreativ måte til å gjøre ravinedal kjent for dagens unger. Gjester: Vegard Gundersen, Lisa Sannerud Høiset, Anne Kristin Rolstad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
29 min - 27 ago 2023
Ravinene er dyrenes rike
Vi hører dyrenes talsmann, naturverneren og rovfuglvennen som gjerne vil ha ungene i tale. Med barnebøker som «Hjerte av gull» vil han gi unger innlevelse og respekt for naturens undere. Gjest: Geir Sjøli Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
27 min - 27 ago 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares