Sælg for Helvede
Podcast gratuito

Sælg for Helvede

Podcast de Leon Birdi

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Få succes som sælger. Masser af gratis viden om mødebooking, tilbud, indvendinger og meget mere. Leon Birdi er en af Danmarks mest erfarne og motiverende konsulenter. Lyt til hans konkrete tips - og få ideer til at booste dit salg med det samme. Her er ingen sludder - kun 100% brugbare råd som rent faktisk virker. Du kan bla. høre om følgende emner: Telefoncanvas (mødebooking) Tilbud og opfølgning Behovsafdækning Spørgeteknik Salgsmøder Salgsledelse Mersalg Gensalg At lukke ordren uden tilbud Klagehåndtering Social Selling Lead-optimering Få succes som sælger med mit online salgskursus på http://salesbooster.dk Vi booster salget i virksomheder via salgskurser, foredrag om salg og løbende rådgivning om salg. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

#105 Sådan kan leasing styrke dit salg - og komme kunden til gode...
Jeg møder to slags virksomheder: Dem der altid tilbyder kunden et alternativ til kontant handel - nemlig leasing - og dem der ikke har sat sig ind i begrebet leasing. Det er naturligvis ikke bilforhandlere jeg taler om. De leaser til alle. Til Hr. og Fru Hansen. Til firmaer. Til alle. Det er heller ikke alle IT-virksomheder jeg taler om. De bruger leasing som et salgsværktøj - især når der drejer sig om print. Faktisk taler jeg heller ikke om kaffefirmaer, som jo har benyttet sig af leasing i mange år. Nej, jeg taler til dig, som sælger traditionelt. Kontant. Som end ikke har overvejet om dine varer, ydelser eller løsninger egner sig til leasing. Det gør jeg ikke fordi jeg er ekspert i leasing af B2B-ydelser. Jeg gør det fordi jeg har observeret de sælgere jeg har mødt gennem tiden. De observationer jeg har gjort mig er nemlig, at mange burde tilbyde leasing. Det gør det bare ikke. Så I denne, korte episode gennemgår jeg følgende, som gerne skulle få dig til at tænke... Tænke over leasing som en mulighed i din måde at sælge på. Tænke over, om leasing kunne gøre din salgsproces kortere - og om den endda kunne øge din salgsrate... Du kan bla. høre om: Hvordan leasing kan øge din DG markant Hvordan leasing kan gøre din salgsproces kortere Hvordan leasing kan optimere kundens totaløkonomi Hvordan leasing kan øge kundens likviditet og reducere deres afgifter  Så lyt med - og overvej om leasing er noget for dig og dine kunder. Det tror jeg, det er... Disclaimer: Jeg har ingen direkte eller indirekte aftaler med leasingselskaber og får ingen kommission. Hvis du skulle være i tvivl :-) Mere guf her: http://birdi.dk/blog [http://birdi.dk/blog]
26 min - 04 feb 2024
#104 Sådan bliver du en modig sælger
I denne episode bliver podcastens vært, Leon kapret af gæsten. Hardeep vil nemlig ikke besvare Leons spørgsmål, om hvorfor man bliver en stærk, modig og mere robust sælger. I stedet overtager han rollen som vært og interviewer Leon. Det er blevet til en episode med masser af konkrete tips til at fokusere mindre på modstand - for derigennem at få bedre resultater som sælger. Så lyt med og hør om hvordan du: Kan lære at fokusere mindre på modstand og mere på succes. Får programmeret dig selv til at acceptere smerten og bruge modstanden til at nå længere som sælger. Kommer længere i salgsprocessen ved at forstå, at modstand ikke nødvendigvis betyder at alle pludselig er mod dig. Du får inspiration til at arbejde mere fokuseret og til at blive mindre følelelsesstyret når du oplever modstand i salgsprocessen. Det er nemlig sådan, at størstedelen af den modstand vi møder ikke har noget med os at gøre. Det er ofte på kundens side af bordet, at modstanden er. Det er jo ikke fordi kunderne ikke kan lide dig, at de udsætter eller stopper en indkøbsproces. Faktisk er det nok mere end 99% af tilfældende et issue hos kunden, der bremser salget. Derfor skal vi sælgere lære at være positive og vi skal tolke positivt. Det og meget mere får du værktøjer til i denne episode. Kig også ind på http://salesmotivators.dk [http://salesmotivators.dk] :-)
1 h 1 min - 28 ene 2024
#103 Er din psyke vigtigere end salgsværktøjerne?
Det hele sidder i hovedet... Nogenlunde sådan siger man ofte om fx Holger Rune, der jo er en ung, superdygtig tennisstjerne. Eller om en foldboldspiller der skal prøve at score på straffespark. Eller om en sælger, der bare gør det godt. Men er der noget om det? Er det rigtigt, at vores mindset, vores tanker, vores psyke og selvtillid har indflydelse på vores salg? Det taler jeg med Hardeep Dhanjal om igen. For Hardeep træner ikke mennesker i at stille de rette spørgsmål, eller i BALA og lukketeknik. Han taler om vores psyke, robusthed og frygt. Frygten for at fejle. Frygten for at få en afvisning. Frygten for ikke at slå til. Og det gør han så godt og lavpraktisk (på den gode måde) at jeg har inviteret ham i studiet til en konkret dialog om: Hvordan bliver jeg mere robust som sælger? Hvordan accepterer jeg, at jeg ikke får en hitrate på 100% når jeg booker møder, afslutter salget eller sender tilbud? Så glæd dig til endnu en episode med gode tips til at blive mere end bare dygtig til salgsteknikkerne - nu får du også værktøjer til at få hovedet tunet ind - ligesom Holger Rune, der vinder mere jo mere han vinder. Ligesom dig og mig, der sælger mere jo mere positivt vi tænker... God fornøjelse - og kig ind på http://salesmotivators.dk [http://salesmotivators.dk] for mere guf :-)
53 min - 16 dic 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares