Skiete Willy Podcast
Podcast gratuito

Skiete Willy Podcast

Podcast de Voetbal International

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

De Skiete Willy Podcast is dé podcast over PSV! Vanuit Eindhoven bespreken voormalig PSV-middenvelder en cultheld Bjorn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom PSV. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba $99.00 / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

154 episodios
episode S04E30: 'Ik ben meer dan alleen een lustobject' artwork
S04E30: 'Ik ben meer dan alleen een lustobject'
🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/skietewilly  [https://nordvpn.com/skietewilly]Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! Marco en Björn praten bij richting het kampioenschap en behandelen deze week ook veel randzaken... 'Als Katja Schuurman kwam kijken bij de training ging iedereen als de brandweer.' Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
17 abr 2024 - 1 h 23 min
episode S04E29: 'Het allerleukste aan dit PSV is het plezier bij de spelers' artwork
S04E29: 'Het allerleukste aan dit PSV is het plezier bij de spelers'
Marco en Björn praten bij over PSV - AZ en het naderende kampioenschap... en natuurlijk gaat het ook deze week alle kanten op. Koop kaartjes voor de liveshow in De Verlenging op donderdag 2 mei: https://eventix.shop/uv9fkqws [https://eventix.shop/uv9fkqws] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
10 abr 2024 - 1 h 29 min
episode S04E28 met Sjoerd Mossou en Chis van Nijnatten: Björn’s geluksbadjas en pistachenoten artwork
S04E28 met Sjoerd Mossou en Chis van Nijnatten: Björn’s geluksbadjas en pistachenoten
Journalisten Sjoerd Mossou en Chis van Nijnatten schuiven aan naast Björn en Marco om het over PSV, Peter Bosz, NAC en nog veel meer te hebben. Check de NIEUWE Skiete Willy-playlist hier: https://open.spotify.com/playlist/1kiZd9RAbkSmdNdtQ2e77T?si=ab5f155d96d44b5b [https://open.spotify.com/playlist/1kiZd9RAbkSmdNdtQ2e77T?si=ab5f155d96d44b5b] Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
03 abr 2024 - 1 h 20 min
episode S04E27 met @MijlpaalMin: 'Lozano werkt zich echt het schompes' artwork
S04E27 met @MijlpaalMin: 'Lozano werkt zich echt het schompes'
🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/skietewilly  [https://nordvpn.com/skietewilly]Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! En geef jezelf of een vriend nog eens 3 maanden gratis NordVPN... Deze week is Ramon Min te gast, bekend van zijn X-account Mijlpaal Min en Messi-stats. Maar nu ook van PSVstats.nl waar alle cijfers van PSV terug te vinden. Die website ging onlangs live. Min deed een jaar erover om de database rond te krijgen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
22 mar 2024 - 1 h 24 min
episode S04E26: 'Uitschakeling tegen Dortmund haalt geen glans van dit seizoen af' artwork
S04E26: 'Uitschakeling tegen Dortmund haalt geen glans van dit seizoen af'
Marco Timmer heeft vanuit Dortmund contact met Björn van der Doelen om het onder meer over de uitschakeling in de Champions League te hebben. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
14 mar 2024 - 38 min

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares