TiepiesMies
Podcast gratuito

TiepiesMies

Podcast de Tiepies Mies

Este es un podcast gratuito, que puedes escuchar en todos los reproductores de podcasts. Puedes acceder a todos los programas gratuitos en la App Podimo sin necesidad de suscripción.

Mies is op haar 3e is geëmigreerd en woont sinds een paar jaar op Bonaire.Samen met haar vader vertelt ze ieder weekend in deze TiepiesMies podcast alles over haar leven. Leuke Nederlandse podcast voor kinderen! Volgens het concept van het TV programma ‘Praatjesmakers’ geeft ze antwoord op alle vragen die haar gesteld worden door haar vader. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Bonus - TiepiesMies op de radio
Afgelopen zaterdag waren we uitgenodigd om in het radioprogramma "Op de Klippen" van MegahitFM op Bonaire te komen praten over onze podcast. Luister hier het radio interview!
14 min - 12 dic 2023
S2 Afl. 13 - De wereld van Fiene
Mies luistert vaak naar de podcast "De wereld van Fiene" en afgelopen week hebben de meiden elkaar leren kennen via een gezamenlijke podcast opname. Fiene is 11 en woont in Nederland en heeft net als Mies een eigen podcast, waarin ze samen met haar vader iedere week een onderwerp behandelt. In deze TiepiesMies aflevering hoor je dus hoe Mies en Fiene de verschillen tussen Nederland en Bonaire bespreken en ook hoe het is om een eigen podcast te hebben. Het liedje van de week was ook weer een erg mooi nummer (hij blijft wel in je hoofd hangen, dus wees gewaarschuwd).
24 min - 11 dic 2023
S2 Afl. 12 - Mijn week op Bonaire
Vandaag een nieuwe Tiepies Mies podcast aflevering waarin Mies doorneemt hoe haar week eruit ziet. Welke lessen heeft ze op school? Doet ze elke dag hetzelfde? Wat zijn Boomwhackers eigenlijk? Welke winkels zijn er op Bonaire? Het liedje van de week vind je natuurlijk op onze Facebook pagina, maar het verhaaltje van de week slaan we even over.
14 min - 01 dic 2023

Audiolibros populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares