Trust Nobody - Een podcast over Wie is de Mol?

Trust Nobody - Een podcast over Wie is de Mol?

Podcast de Elger, Mark & Nelleke

Trust Nobody is een podcast over Wie is de Mol?. Wekelijks bespreken Elger, Mark en Nelleke de aflevering van Wie is de Mol? van die week na en duiken ze in de theorieën van molloten. 

Los últimos episodios

We hebben nieuws!
Het is al een tijdje stil hier, omdat Wie is de Mol? niet op tv is, maar we hebben groot nieuws waarvoor we onze radiostilte (of eigenlijk podcaststilte) onderbreken! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
38 min - 19 sept 2023
S08 Bonus: Rik van de Westelaken over seizoen 23
Waarom ging Wie is de Mol? dit jaar voor de tweede keer naar Zuid-Afrika? Wat waren de regels tijdens de opdracht met het op eieren lopen? En heeft Rik via schouderklopjes Jurre vertelt hoeveel geld hij kon verdienen bij de zangopdracht? Het zijn zomaar wat vragen waarmee we achterbleven na afloop van seizoen 23. En dus ging Mark langs bij Rik van de Westelaken om ze aan hem te stellen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
20 min - 06 abr 2023
S08E10: Molevaluatie. Ganseend. Hintfaillissement.
Dit was 'm! We sloten een geweldig seizoen af met de onthulling van een mol die durfde te mollen én in Zuid-Afrika iedereen om de tuin leidde. Op één onverschrokken onderzoeksjournalist na. En hoewel we natuurlijk weer even moeten haten op de live finale (stop daar nou eens mee!) blikken we in deze laatste aflevering van Trust Nobody toch vooral terug op veel fijns. Toffe gelaagde opdrachten, veel molacties, leuke kandidaten. Ja, we zijn zeer te spreken over dit seizoen. Volgend jaar graag weer zo! Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week bij De Mol België? Voor meer informatie en de shownotes, check onze website:https://trustnobody.nl [https://trustnobody.nl/]. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
1 h 29 min - 13 mar 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares