Vejle Tekniske Gymnasium - VTG

Vejle Tekniske Gymnasium - VTG

Podcast de Vejle Tekniske Gymnasium

Hvorfor skal du tage en HTX på Vejle Tekniske Gymnasium? Der er flere grunde til, hvorfor du netop skal vælge studenterhuen fra VTG. Lyt med når Anton, Stella og Sarah fortæller om at det gå på gymnasiet, om at starte noget nyt, og hvad de tager med fra VTG. Der er super mange muligheder med en HTX, og du er godt stillet uanset, hvilken retning du vælger. HTX er fyldt med fag, som du rent faktisk kan bruge i virkeligheden. Og der er rig mulighed for at involvere sig i en masse spændende udvalg på tværs. Alle er enige i, at de kommer til at savne det sociale, sammenholdet og nærværet med de andre også lærerne. Det at gå på VTG er med til at danne én for resten af livet. Du er godt rustet som menneske, da du gennem opgaverne, det sociale liv og måden at arbejde på, er klar på at tage fat på fremtiden. 

Los últimos episodios

Hvorfor skal du tage en HTX på Vejle Tekniske Gymnasium?
Lyt med når Anton, Stella og Sarah fortæller i podcasten om at det gå på gymnasiet, om at starte noget nyt, og hvad de tager med fra VTG. Der er super mange muligheder med en HTX, og du er rigtig godt stillet til fremtiden.
12 min - 27 sept 2021

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares