podcast banner
VV Het Voetbalverhaal

VV Het Voetbalverhaal

Podcast de Dag en Nacht Media

VV Het Voetbalverhaal is de podcast vol ongewone, unieke verhalen uit het voetbal! Wekelijks neemt een topteam van vertellers je mee in de wonderlijke voetbalwereld. We kijken voorbij de eindeloze stroom en roddels, relletjes en primeurs en bieden een podium voor bijzondere en tijdloze verhalen. Verwacht geen dagverse meningen die horen bij de laatste uitslagen, maar laat je verrassen door fascinerende verhalen die de liefde voor de bal als gemene deler hebben. Omdat voetbal zo veel meer is dan winst of verlies.Onze selectie bestaat op dit moment uit Danielle Kliwon, Dave Aalbers, Frank Heinen, Jean-Paul Rison, Michel Doodeman en Myrthe Hilkens maar we hebben altijd ruimte voor meer vertellers! 

Los últimos episodios

De mannen uit de bezemkast: David Endt en Louis van Gaal
Voor de laatste aflevering van dit seizoen neemt Myrthe Hilkens ons mee naar de postkamer van Ajax. Een kantoortje in het oude De Meer, niet veel groter dan een bezemkast. Werkplek van teammanager David Endt en trainer Louis van Gaal. Een kamer vol stapels brieven. Van erotische fantasieën tot aan huwelijksaanzoeken, van ziekte en dood tot ontevredenheid over de kwaliteit van de T-shirts. Het hele leven passeert in het kantoortje van Van Gaal en Endt. Brieven die volgens Van Gaal (bijna) allemaal een antwoord verdienden en dus ook een antwoord kregen. Myrthe's oom Jozef was één van de briefschrijvers. Zij zoekt uit hoe de trainer en zijn ghostwriter te werk gingen en waarom Van Gaal het zo belangrijk vond om altijd te antwoorden. VV Het Voetbalverhaal is een podcastserie van Dag en Nacht Media en Podimo. Elke week een nieuw, waargebeurd verhaal in je favoriete podcastapp. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
24 min - 22 feb 2023
Hoe we bijna nooit van Paris Saint-Germain hadden gehoord
Amsterdam heeft Ajax, Londen heeft meer topclubs dan je handen vingers hebben en uit Madrid komt misschien wel de meest adellijke voetbalclub ter wereld. En Parijs? Als je het een Fransman dik vijftig jaar geleden had gevraagd, had hij je met verongelijkt gezicht aangekeken. Want waar tegenwoordig spelers als Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar over het veld van het Parc de Princes dartelen, was dat in die tijd wel anders. De relatie tussen de stad van de liefde en het voetbal was bekoeld tot een vriespunt. Hoe? Jean Paul neemt je deze aflevering mee in de reis naar het ontstaan van Paris Saint-Germain. Hoe de club door één radio-uitzending 20.000 leden rijker werd. Hoe Parijs door legendes Johan Cruijff, Eusebio en Santiago Bernabéu het voetbal weer in de armen sloot. En hoe een verongelijkt gezicht langzaam veranderde in een glimlach. VV Het Voetbalverhaal is een podcastserie van Dag en Nacht Media en Podimo. Elke week een nieuw, waargebeurd verhaal in je favoriete podcastapp. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
19 min - 15 feb 2023
Verscholen in een pet: de tragiek van de beste Afrikaanse keeper ooit
Frank Heinen vertelt het verhaal van de beste Afrikaanse keeper ooit: Robert Mensah. Bij leven was de Ghanese doelman al een legende en elk jaar dat zijn gewelddadige dood dieper in het verleden komt te liggen, verandert die legende meer en meer in een mythe. Frank neemt je mee naar Afrika. Naar een stadion in Tunis, dat Mensah 'verovert' op een handvol gewapende militairen. Naar Lubumbashi in Congo, waar Mensah (of beter gezegd zijn pet) een hoofdrol speelt bij een belangrijke strafschop. En naar Bar Credo, waar Mensah wordt aangevallen door dronken voetbalfans. Wat maakte hem zo goed? Hoe kwam hij aan zijn einde? En waarom droeg Robert Mensah altijd een pet? VV Het Voetbalverhaal is een podcastserie van Dag en Nacht Media en Podimo. Elke week een nieuw, waargebeurd verhaal in je favoriete podcastapp. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy [https://art19.com/privacy] en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info [https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info].
16 min - 01 feb 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares