podcast banner
Zelfspodcast
Exclusivamente en Podimo

Zelfspodcast

Podcast de Tonny Media

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (columnist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media en Instagrammable levens, die daarentegen ook huismussen zijn, tot tranen toe geroerd door hun nostalgische herinneringen aan het Twentse platteland. Maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje lamentabele dieptepunten, twee actuele of anderszins (ir)relevante onderwerpen, een handvol zijpaadjes, flink veel klachten over Nederlandje, en natuurlijk ongelooflijk veel kretologie en zelfverheerlijking. Kortom, Siewertsz en Schimmelpenninck doen maar wat. Geproduceerd door Tonny Media. Luister iedere dinsdag en vrijdag naar een nieuwe Zelfspodcast https://www.instagram.com/zelfspodcast/?hl=en 

Los últimos episodios

S5E21 - Testament vol gossip
Op hun fatbikes komen ze aan, roven ze je zakken leeg en voor je het weet ben je naast je lunchgeld ook je geheimen kwijt. De Neerlandse jongelui worden geplaagd door gossipgirlend gespuis. Sander en Jaap spreken hun afkeer uit tegen deze trend. Gelukkig zijn hun koters nog te jong voor deze ellendige praktijken. Waar het kroost daarentegen niet aan ontkomt, is het alombekende testament. De geboorte van Sanders dochter dwingt hem tot nadenken over wie hij, wanneer het zover is, zijn kapitaal nalaat. Een ding is zeker: Jaap krijgt geen cent. Niet allerminst omdat hij verleden week nog het Tonny-weekend miste, om te kunnen harken bij onze zuiderburen. Eigen schuld, dikke bult.
48 min - Ayer
S5E20 - Hooligans eten geen McWoket
Opa Sander lag vermoeid en brak in een knus chalet in de Ardennen. De eerste nacht van het jaarlijkse bedrijfsuitje met Tonny Media was wild verlopen. Gelukkig was dat wel gelijk voer voor discussie over 'hooligans'. De normaal juist zo verschrikkelijk betrokken Jaap koos ervoor om nog meer geld te harken, waardoor hij niet van de partij kon zijn. Kortom: niets verrassends, in tegenstelling tot de nieuwe 'de McWoket'.
44 min - 29 sept 2023
S5E19 - Herenigd in het park
Sander en Jaap lagen al dagen zwetend in bed. Binnenkort zouden ze elkaar weer in het echt ontmoeten. Na maanden van langeafstandsliefde hadden ze weer eens een fysieke date. Een parkje in Utrecht was hun bestemming. Jaap zag Sander al van heinde en ver aankomen en zette een sprint in, op jacht naar een tedere kus van zijn geliefde. Sander wist niet wat hem overkwam. Wie was deze ranke spriet die op hem afstormde? Even vreesde hij voor zijn leven. Toch, luttele seconden later herkende hij zijn zwembandloze honingbloem en de vonk sloeg over zoals nooit tevoren. Na deze spetterende hereniging namen de jongens plaats aan een picknicktafel in het parkje en zij podcastten nog lang en gelukkig, tot aan de sterren en daar voorbij.
36 min - 26 sept 2023

Podcasts populares

Muy buenos Podcasts , entretenido y con historias educativas y divertidas depende de lo que cada uno busque. Yo lo suelo usar en el trabajo ya que estoy muchas horas y necesito cancelar el ruido de al rededor , Auriculares y a disfrutar ..!!
Fantástica aplicación. Yo solo uso los podcast. Por un precio módico los tienes variados y cada vez más.
Me encanta la app, concentra los mejores podcast y bueno ya era ora de pagarles a todos estos creadores de contenido

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde $99.00/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Podcasts populares

Audiolibros populares