
Sezon 1: Satsang
Podcast door Çetin Çetintaş
Probeer 14 dagen gratis
€ 9,99 / maand na proefperiode.Elk moment opzegbaar.

Meer dan 1 miljoen luisteraars
Je zult van Podimo houden en je bent niet de enige
Rated 4.7 in the App Store
Over Sezon 1: Satsang
Cetin Cetintas ile 8 bölümlük zihin, benlik, meditasyon, zekanın yükselmesi gibi konular üzerine Satsang programı.
Alle afleveringen
9 afleveringen
Bu hafta Mahabharatadan bir hikaye ile devam ediyoruz. Konumuz niyetlerimize nasil odaklanmamiz gerektigi.

Bu serinin son Podcastinde bütün bu sürecte zekanin nasil yükseldigi üzerine konusacagiz. Yoga pratiklerinin ilk amacı kisinin zekasini yükseltmektir. Bir sonraki seride görüsmek üzere!

Benlik dedigimiz sey, aliskanliklar, arzular ve ögrenilmis bilgilerin bir ürünü olarak ortaya çıkar. Bu bölümde nasil kendimize sikca Benlikler yarattigimizin üzerine konusacagiz.

Bu bölümde nitelikler yani Gunalar üzerine konusacagiz. Gunalar bulundugumuz anin hangi zaman dilimine bagli oldugundan, dualitenin algisina kadar bir cok seyi belirler.

Özellikle zihinler üzerine konusacagimiz ve sonsuz benlik üzerine sohbet edecegimiz bu satsangta kendinizle ilgili cok sey bulacaksiniz.

Rated 4.7 in the App Store
Probeer 14 dagen gratis
€ 9,99 / maand na proefperiode.Elk moment opzegbaar.
Exclusieve podcasts
Advertentievrij
Gratis podcasts
Luisterboeken
20 uur / maand