TingensTilstand

Tingens Tilstand kommer til Podimo


Podimo utvider utvalget av eksklusive podcaster med Tingenes Tilstand. Fra august blir Tingens Tilstand kun å finne på Podimo, men du kan allerede nå finne eksklusive bonusepisoder. Kristopher Schau og Alexander Sandtorv tar med seg sin Podcast og masse spennende fakta til Podimo. 

Lytt til Tingenes Tilstand her

Vi har fått et kjempefint tilbud fra Podimo og har bestemt oss til å flytte over til Podimo fra 1 august. Dette er veldig kult, uttaler programledere av Tingenes Tilstand, Kristopher Schau og Alexander Sandtorv. 

Podcast om kjemi 

De to har lenge drevet med podcasten Tingenes Tilstand. I podcasten snakker de om hvor mye kjemi har å si for alt rundt oss og hver uke kommer de med et nytt tema: tvangstanker og kjemi, bakrus og kjemi, hunder og katter og kjemi… Her er det mye kreativitet, fakta og god underholdning. 

I podcasten drar Kristopher Schau med seg kjemiker Alexander Sandtorv inn i studio for å forklare hvordan kjemi henger sammen med alle disse temaene. Dette er en underholdende podcast hvor det er mye nytt og spennende å lære. 

Mer tid til innhold 

Med overgangen til Podimo vil de to programlederne fortsette å ta opp spennende tema for lytterne. 

Overgangen til Podimo gjør at Tingenes Tilstand kan fortsette uten usikkerhet fremover. Det gir oss trygghet og det gjør at man føler et enda større ansvar for innholdet på en måte. Det tillater oss å bruke tid på podcasten som vi er veldig takknemlig for, uttaler podcast programlederne. 

Podcasten vil fortsette som vanlig med nye episoder og ny kunnskap hver mandag. I tillegg kommer det eksklusive bonus episoder i Podimo-appen. 

Tingens tilstand

Eksklusive bonus episoder 

Kristopher og Alexander ønsker både gamle og nye lyttere velkommen til podcasten. 

Framover nå kommer vi til å slippe tre bonus episoder som er eksklusive på Podimo for at Podimo-lytterne kan bli litt bedre kjent med oss og om gamle lyttere har lyst til å være med oss videre. 

Sjekk ut podcasten nå