Fetisha +1
Eksklusivt på Podimo

Fetisha +1

Podcast af Baff.no

Lurer du på hva som egentlig rører seg i livet til kjendisene? Du står på lista når Fetisha inviterer gjester i studio for å levere clickbaits og hot takes. Og hvorfor nøye seg med bare lytting? I Podimo-appen får du også film av hele podkasten. Teen er servert! ☕️ Trenger du råd om sex, kjærlighet eller livet generelt? Send talemelding til hei@fetishi.no. Fetisha +1 publiseres hver torsdag eksklusivt hos Podimo, mens Q&A-episodene kan du høre gratis på alle plattformer. Podcasten produseres av BAFF for Podimo. 

Alle episoder

143 episoder
episode Etterlyst av politiet + Aurora Gude artwork
Etterlyst av politiet + Aurora Gude

Hva er en anti-bucketliste? Og hva må vi gjøre for å bo på et slott i Frankrike? Aurora Gude er på besøk og har gjort alt! Ikke mange kan måle seg med CVen til denne reality-veteranen - men hvorfor står "sikkerhetskonsulent" på den lista... Hvem er det hun har passet på?! Følg Aurora: https://www.instagram.com/auroragude/ Denne episoden er laget av Baff. Produsent er Mirela P. Valenzuela. Nye gjesteepisoder med video hver torsdag, eksklusivt på Podimo.

17. okt. 2024 - 39 min
episode Freaky friday med Oskar Westerlin artwork
Freaky friday med Oskar Westerlin

Fetisha har vært på ny date med fetteren til Anine, og livet blir ikke lettere av at Anine selv skal på date! Lillesøsteren til Fetisha sitter med en boks peanøtter og venter på orkanen Milton, heldigvis er Floridians gale og overlever det meste. Bli med på demonstrasjon foran Stortinget 17.oktober kl 18:00 for et siste rop om en reell samtykkelov! https://www.facebook.com/events/1189076965729217 [https://www.facebook.com/events/1189076965729217]Send inn talemelding, spørsmål, historier, bekymringer, ris & ros til hei@fetishi.no [hei@fetishi.no]. Lydklipp blir anonymisert. Fetisha + Anine kommer hver onsdag, og høres gratis der du hører podkast. Vil du se og høre når Fetisha inviterer spennende gjester inn i studio? Fetisha +1 finner du eksklusivt hos Podimo - med fulle videoepisoder! Prøv Podimo gratis i 30 dager: podimo.com/fetisha [http://podimo.com/fetisha] <3 Denne podkasten lages av BAFF. Produsent er Mirela P. Valenzuela

16. okt. 2024 - 26 min
episode Pistol i tinningen og dildomerch + Leo Ajkic artwork
Pistol i tinningen og dildomerch + Leo Ajkic

Rapdaddy Leo Ajkic er i studio! Ouuufff for noen røverhistorier han har med seg - bokstavelig talt - som væpnet ran og orkan i Mexico. Men fyren er ikke mett på fare. Han har vært på besøk hos de skumleste menneskene i fengsel. Kanskje finner han ut at Fetisha er farligere? Ikke kødd med jenta vår! Denne episoden er laget av Baff. Produsent er Mirela P. Valenzuela. Nye gjesteepisoder med video hver torsdag, eksklusivt på Podimo.

10. okt. 2024 - 45 min
episode Fetishas ulovlige ligg artwork
Fetishas ulovlige ligg

Fetisha har en innrømmelse å komme med og Anine responderer med sjokk og forakt! De er nå bound by blood, og ikke gjennom et hekserituale. Sees på neste familiemiddag! Mrs Fetisha Olsen?!?! Jentene snakker også om sine første kyss, oooh steaamy?? Send inn talemelding, spørsmål, historier, bekymringer, ris & ros til hei@fetishi.no [hei@fetishi.no]. Lydklipp blir anonymisert. Fetisha + Anine kommer hver onsdag, og høres gratis der du hører podkast. Vil du se og høre når Fetisha inviterer spennende gjester inn i studio? Fetisha +1 finner du eksklusivt hos Podimo - med fulle videoepisoder! Prøv Podimo gratis i 30 dager: podimo.com/fetisha [http://podimo.com/fetisha] <3 Denne podkasten lages av BAFF. Produsent er Mirela P. Valenzuela

09. okt. 2024 - 25 min
episode Ikke råd til møbler men Halloween er priceless + Alexandra Joner artwork
Ikke råd til møbler men Halloween er priceless + Alexandra Joner

Alexandra Joner er i studio og for en fest! Voksenkjeft av manager, date på piratskip og promp på TV, denne dama har levd tusen liv. Vi får noen hint om hva halloweendronninga skal ha på seg på årets fest, and it sounds pricey! Fetisha finner ut av Alexandras slektninger og søker nå en Joner-daddy<3 Denne episoden er laget av Baff. Produsentene er Mirela P. Valenzuela. Nye gjesteepisoder med video hver torsdag, eksklusivt på Podimo.

03. okt. 2024 - 40 min
Fetisha Williams
Fetisha Williams
Fetisha Williams (f. 1993) er en uredd og frittalende influenser, programleder, mediepersonlighet og forfatter. Ingen stunder blir kjedelige med norsk-amerikanske Fetisha.
En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Tilgængelig overalt

Lyt til Podimo på din telefon, tablet, computer eller i bilen!

Et univers af underholdning på lyd

Tusindvis af lydbøger og eksklusive podcasts

Ingen reklamer

Spild ikke tiden på at lytte til reklamepauser, når du lytter til Podimos indhold.

Det får du

Ubegrænset adgang til eksklusive podcasts
Ingen reklamer
20 timers lydbøger / måned
Efter prøveperioden kun 79,00 kr. / måned. Ingen binding.

Andre eksklusive shows

Livet ifølge Emil og Thomas
Casper ringer til Frank
Narkobetjenten
Mads og A-holdet
112 For Knuste Hjerter
Her Går Det Godt
Casper 3080 Tikøb
Det, Vi Taler Om
Skyggekvinder
Grebet af GVFB

Populære lydbøger

Hvidvaskeren
Det begynder med os
Bad Company- Fire år i Bandidos
Syv m2 med lås
Løgnen
Hærdet
Det ender med os
Bandekrigerne fra Værebro
I seng med eliten
Hushjælpens skygge