כסף קל בדיגיטל? - הכל על דיגיטל איקומרס ויזמות

פרק 79- כל האמת על הרשתות החברתיות עם ליבנת אורינובסקי

51 min · 3. dec. 2024
Billede af episoden פרק 79- כל האמת על הרשתות החברתיות עם ליבנת אורינובסקי

Description

אם יצא לכם לראות לאחרונה בעלי עסקים שמדברים למצלמה ומביעים סוף סוף רגשות, מספרים את הסיפור האישי שלהם אז קרוב לוודאי שהאורחת שלי בפרק הזה אחראית על זה . הרשת רעשה והזדעזע כשהיא יצאה כנגד שכירים אבל נראה שליבנת אורינובסקי יודעת בדיוק מה היא עושה ויותר מזה יודעת מה מניע אנשים ואיך כל זה מתחבר לאלגוריתמים של הרשתות החברתיות  האזנה נעימה

Comments

0

Be the first to comment

Sign up now and become a member of the כסף קל בדיגיטל? - הכל על דיגיטל איקומרס ויזמות community!

Get Started

1 month for 9 kr.

Then 99 kr. / month · Cancel anytime

  • Podcasts kun på Podimo
  • 20 lydbogstimer pr. måned
  • Gratis podcasts

All episodes

83 episodes

episode פרק 82- איך הופכים ידע לכסף? שלו יפרח מסביר artwork

פרק 82- איך הופכים ידע לכסף? שלו יפרח מסביר

בפרק הזה אני מארח את שלו יפרח, אחד היזמים המובילים בישראל בתחום השיווק הדיגיטלי, שהוכיח על בשרו איך אפשר להפוך כישלון למקפצה ענקית להצלחה. שלו התחיל את דרכו עם חובות של רבע מיליון שקלים, אבל במקום לוותר, הוא פיצח את השיטה לבניית מותגים מצליחים, מכירות אונליין, ולמשיכת הלקוחות הנכונים – בלי צורך בשיחות מכירה. במהלך השיחה שלנו, שלו משתף את הדרך שעבר, את הטעויות הגדולות שכולם עושים בשיווק (ואיך להימנע מהן), ואת השיטה שלו ליצירת עסק דיגיטלי שמוכר 24/7. אם אתם רוצים להבין איך למכור נכון, איך לבנות משפכי שיווק חכמים, ואיך ליצור עסק שמכניס כסף גם כשאתם ישנים – הפרק הזה בשבילכם! האזנה נעימה!

9. mar. 20251 h 6 min
episode פרק 80 - מותג הבשמים שנולד מהאינסטגרם עם אמיר קדומי artwork

פרק 80 - מותג הבשמים שנולד מהאינסטגרם עם אמיר קדומי

בשבוע שעבר נכנסתי לסניף החדש של מותג הבשמים הבוטיקי קדומי בראשון לציון, ומרגע שנכנסתי עד שיצאתי לא הפסקתי להתפעל מרמת השיווק והביצוע של מי שחשב על זה. בגיל 19 בחור אנונימי שנולד וגדל ביפו החליט להקים מותג בשמים בוטיק ולנגוס בשוק הבשמים היוקרתיים בישראל. איך הוא הפך עסק מ No name  למותג מוכר וידוע ברשתות? איך הוא רותם את הדיגיטל לטובת עסק פיסי שאין לו אפילו חנות אינטרנטית? ואיך הוא בנה סיסטם שבו מעל ל 90% אנשים שנכנסים לחנות יוצאים עם בושם ביד, וגם החוויה של האריזה היא משהו מיוחד  האזנה נעימה!

8. jan. 202552 min