Premiere: 112 for knuste hjerter flytter til Podimo


Kærlighedsambulancen er kørt til Podimo: Podcasten 112 for knuste hjerter har premiere 3. april 2024.

Bag den populære podcast står Maria Jencel, som har en besked til dig:

Her kommer en lille hilsen fra mig - Maria Jencel <3

Jeg har glædet mig helt vildt til at rykke mit hjertebarn '112 For Knuste Hjerter' over til Podimo - fordi jeg ved, at alle vil passe godt på podcastens DNA, men også udvikle det og gøre det endnu bedre! Hvis du aldrig har lyttet med før, så er det podcasten, hvor jeg hver uge inviterer en ny gæst i studiet, som fortæller om, da de fik deres hjerte knust, hvordan de kom videre og selvfølgelig gør deres bedste for at hjælpe alle jer derude med jeres kærlighedsliv. En ambulance for knuste hjerter.

Du kan glæde dig til, at jeg engang imellem vil invitere jer lyttere i studiet og forløse jeres vildeste, vigtigste og smukkeste kærlighedshistorier. Jeg ved, der ligger en masse helt ekstraordinære fortællinger gemt her.

Og så kan du selvfølgelig også følge med undervejs på @mariajencel og @112forknustehjerter på Instagram.

Vi lyttes ved!