Bagom 'Hvor er mit ansigt?'


Hvad er 'Hvor er mit ansigt?'

Det er et audiotivt fællesskab, hvor vi deler historier som har føltes som tragedier da de skete, men som vi med tiden har lært at grine af. Så griner vi sammen og samler hinandens ansigter op. Tragedie plus tid bliver til komedie. Den gode gamle, lidt forslidte talemåde.  Ting, der er sket i virkeligheden er det sjoveste – og hvis man kan samle de pinlige historier og grine med dem, så tror jeg, det kan blive rigtig, rigtig godt.  Så det er min forhåbning. 

Hvad får man ud af at lytte til din podcast?

Man skal finde en ro i at mennesket ikke er perfekt og alle de pinligheder man har oplevet sagtens kan deles og opleves som en slags udvidelse af skuldrene. De pinlige og flove oplevelser er de nitter i den brynje, der ruster os som mennesker.

Hvorfor laver du den?

Jeg laver det i en forhåbning om at vi skal være bedre til at grine af os selv. Selvironi er for mig personligt meget vigtigt – og det er det også i min vennekreds.  vi er så hårde ved os selv, og nu er vi så småt begyndt at dele ægte billeder af os selv – så lad os gå skridtet videre – og dele de pinlige historier også. 

Hvor er dit ansigt?

Det er jo lige her. Podcasten hedder ”Hvor er mit ansigt” fordi det er taget fra et andet lidt slidt ordsprog om at tabe ansigt. Man kan kun samle sit ansigt op, hvis man owner det pinlige der er sket, hvor man tabte ansigtet. 

Når man har hørt din podcast, hvad hører du så?

Der er rigtig mange podcasts, jeg kan lige at høre. Jeg elsker historiefortællinger, når folk er gode til at fortælle. Nogen af de bedste inden for det, som ligger i en hel anden genre er jo – The Moth – det er meget amerikansk tradition, hvor de er gode til at skrive historierne og fortælle dem – og det er lidt min forhåbning at gøre det på dansk. En af mine nyere favoritter er 'Om søndagen græder vi', der også deler personlige historier som er nemme at spejle sig i.

Cover art for: Hvor er mit ansigt?

Hvor er mit ansigt?

Sofie Linde


0h 15m

86%

LYT GRATIS TIL FØRSTE EPISODE

Exclusive