Bagom Kvinde Kend Din Historie sæson 2


Er der et særligt fokus i denne sæson? 

I denne sæson taler vi ikke kun om danske kvinder, men har et internationalt udsyn. Det er noget som jeg har glædet mig rigtig meget til at åbne lidt op for i podcasten. 

Hvordan finder og udvælger du, de kvinder du vil portrættere i podcasten?

Der er SÅ mange spændende kvinder i historien, så det er noget af en udfordring at vælge. Men jeg forsøger at komme så vidt omkring som muligt. Og i denne sæson har mine følgere på instagram også givet deres bud på interessante kvinder, og det har jeg forsøgt at imødekomme.

Er der noget, der har overrasket dig i arbejdet til podcasten? Har du lært noget nyt?

Hver gang jeg har en gæst i studiet lærer jeg noget nyt, og jeg er SÅ taknemmelig for at så mange kloge mennesker har lyst til at komme i studiet og dele ud af deres viden. Og så har det overrasket mig meget at jeg får mange henvendelser fra lyttere der elsker min stemme. Den havde jeg virkelig ikke set komme!

Er der et afsnit/person i den nye sæson, du er særligt glad for?

Det første afsnit handler om Kate Bush som er mit eget store forbillede i alt hvad hun gør. Det var en ganske særlig oplevelse at optage den episode og jeg synes det er blevet et rigtig godt afsnit!

Hvilken respons har du fået på den første sæson af Kvinde kend din historie?

Jeg er overvældet over den positive respons jeg har fået på podcasten. Folk skriver at de bliver klogere, nogle bliver vrede på kvinders vegne, men mest af alt får mange reflekteret over deres eget liv og hvordan det hænger sammen med historien. Mange fremhæver også at introen rør dem meget. Jeg sad alene og klippede den sammen i min stue for halvandet års tid siden, og det er vildt fedt at mærke at den virker som jeg drømte om!