Desktop payout updated

Payout balancen er opdateret i Podcaster Studio og nyheder for 2021


Kære podcastere,

Jeres Payout Balancer er nu opdateret i Podcaster Studio og afspejler det samlede antal indbetalinger til og med marts 2021.

Din feedback er vigtig for os

Vi arbejder hver dag på at bygge en platform, der gør det nemmere og sjovere at være podcaster. Derfor sendte vi i sidste uge et spørgeskema til jer, hvor vi bad om jeres feedback. Tusind tak til alle jer, der allerede har sendt os jeres gode input og idéer. Det vil vi bruge til at blive en endnu bedre partner for jer fremadrettet. Har du endnu ikke svaret på vores undersøgelse, kan du gøre det ved at klikke på linket i den e-mail, vi har sendt dig.

Hver dag udvider vi økosystemet sammen med jer, og jo flere Podimo-medlemmer vi har - og jo mere de lytter til jeres indhold - desto mere får I udbetalt. Udbetalingerne og antallet af medlemmer stiger fortsat - ikke mindst takket være jer og alle de mange timers fantastiske podcast, I leverer uge efter uge. Tak, fordi I er med!

I februar måned fik Podimo en investering, der gør at vi fortsat kan udvikle appen med nye features, optimere Podcaster Studio og ikke mindst investere i indhold, så vi får endnu flere medlemmer ombord.

Nyt Podimo-studie & event space

Vi drømmer om at bygge et stærkt fællesskab for podcastere, og snart kan vi byde jer velkommen i vores spritnye Podimo-studie og event space,  som vi har gået og bygget på længe. Vi glæder os helt vildt til at kunne invitere jer, så snart coronarestriktionerne tillader det. Sammen med en række eksterne studier og partnere arbejder vi også på at tilbyde gode rabatter til jer, så I kan få den bedst mulige lyd på jeres optagelser. Meget mere om det snart.

Tak fra hele Podimo-teamet for alle de fantastiske podcasts, I leverer til lytterne, og fordi I har været med frem til nu. Sammen løfter vi hver dag Podimo til gavn for både lyttere og podcastere. Vi er stolte af, at så mange er med.

Har du spørgsmål eller input, er du altid meget velkommen til at kontakte os her: https://podimo.com/dk/contact

Mange gode hilsener,

Podimo-teamet


Claim din podcast nu & bliv en del af Podimo

Har du ikke claimet din podcast endnu? Vi ønsker, at alle podcastere skal være en del af vores revenue share model, og det bliver du ved at claime din podcast i Podcaster Studio. Lytternes abonnementsbetalinger bliver delt mellem de podcasts, som er claimet. Har du endnu ikke claimet din podcast på Podimo, kan du gøre det ved at oprette en bruger i vores Podcaster Studio og klikke på “claim a podcast”. At claime din podcast betyder, at vi registrerer og verificerer, at det er dig, der er ejeren af podcasten. Når podcasten er claimet, vil du kunne se et (hak) ved siden af dit navn i appen. På den måde kan brugerne også se, hvilke podcasts der indgår i revenue share modellen, og som de kan støtte med et medlemskab til 59 kr/md.