Konkurrencebestemmelser Geggo & Cengiz

Arrangør

Podimo ApS Gasværksvej 16, 4.  1656 København V Danmark

Hvem kan deltage?

Du skal være fyldt 18 år for at deltage, og konkurrencen er åben for alle i Danmark, undtagen medarbejdere (herunder familiemedlemmer) hos Podimo ApS.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Det er en forudsætning for at deltage, at du kan modtage pakker til en dansk postadresse. Personer der ikke overholder disse vilkår, vil blive diskvalificeret fra konkurrencen. 

Præmie

Præmien vil være som angivet herunder. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer.

3 vindere af et årsabonnnement

Vinderne får direkte besked.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Deltageren tilmelder sig konkurrencen ved at tilmelde sig Podimo gennem linket https://go.podimo.com/geggoogcengiz.

Efter konkurrences afslutning findes vinderen ved lodtrækning mellem kvalificerede tilmeldinger. Hvis deltageren vinder vil denne modtage en mail, så arrangøren kan sende om det gratis abonnement. Er deltageren ikke bosiddende i Danmark, trækkes en ny vinder. Hvis informationerne ikke sendes inden for en rimeligt tidsramme, trækkes en ny vinder.

Deltageren er selv ansvarlig for at de sendte informationer er korrekte. Arrangøren erstatter ikke præmierne, hvis deltageren har givet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis de er uklare.

Enhver forsinkelse i konkurrenceadministrationen kan forlænge perioden før vinderen får sin præmie. 

Hvis en præmie ikke kan uddeles, uanset årsagen, vil præmien blive udloddet på ny. 

Alle personlige oplysninger der er blevet indsamlet om vinderen, anvendes udelukkende til at uddele præmien og vil blive håndteret i henhold til dansk lovgivning vedr. håndtering af personlige oplysninger.

Arrangørens beslutning er endelig med hensyn til alt vedrørende kampagnen og kan ikke diskuteres. 

Enhver deltager der forsøger at vinde præmier gennem uretfærdig opførsel (f.eks. tilmeldinger med flere emailadresser) vil blive diskvalificeret.

Arrangørens ansvar

Arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede konkurrencer fungerer på de fleste smartphones. 

Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software eller problemer der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader. 

Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit tekniske udstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer der er forårsaget af brugen af siden, registrering på denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd.

Alle præmiemodtagere fritager Podimo ApS fra nogen form for ansvar der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget af, eller der hævdes at være forårsaget af deltagelse i denne konkurrence eller præmien.

Sådan håndteres personlige oplysninger

Personlige oplysninger håndteres i overensstemmelse med dansk lovgivning. Vi opfordrer også brugere til at læse hele vores fortrolighedspolitik som du kan finde på podimo.com/privacy-policy.