Culture & leisure
Rigtige venner - podcast

Rigtige venner

93% likes this
5,185 subscribers

Sæt dig ved dit faste bord på din stamcafé og hæng ud med dine fiktive venner i denne podcast om venskaber portrætteret i serier.

Latest episodes

Show all
S2 - Episode 20: Game of Thrones
11/7 2021

S2 - Episode 20: Game of Thrones

Game of Thrones fik hele verden til at gå i selvsving og vi kunne ikke få nok af hverken drager, dothrakier og magthungrende, noble familier. I denne sæsonfinale dykker panelet ned i de mange relationer serien byder på, fascinationen af sværddueller og bare bryster, samt den exorbitante mængde geniale memes, som serien kastede af sig. Og så får vi den endelige dom over hvorvidt sæson 7 og 8 var gode eller ej. Panel: Jacob Ege Hinchely og Nikita Klæstrup.

1h 6m
S2 - Episode 19: Ditte & Louise
5/7 2021

S2 - Episode 19: Ditte & Louise

I den populære serie Ditte & Louise spiller Ditte Hansen og Louise Mieritz fiktionaliserede og noget mindre succesfulde versioner af dem selv. I dette afsnit af Rigtige Venner har de to skabere af serien i stedet taget deres rigtige jeg med i studiet til en snak om skabelsen af serien, deres dybe venskab, samt hvor pinlig man må være, hvor meget man må fylde og om man virkelig skal vælge i mellem at være klog eller smuk som kvinde i underholdningsbranchen. Panel: Ditte Hansen og Louise Mieritz.

1h 9m
S2 - Episode 18: Modern Family
28/6 2021

S2 - Episode 18: Modern Family

I dag skal vi have stamtræet frem for at få overblik, for vi skal tale om den populære familiekomedie Modern Family. Panelet består i denne uge af to superfans, som blandt andet kommer ind på hvordan en serie kan være "antiangst", hvordan man Mean Girl'er sin svigerfar og hvordan det er at føle sig beslægtet med en fiktiv TV-familie. Panel: Ulla Essendrop og Josephine Kuhn.

1h 14m