Social Selling Radio - podcast

Social Selling Radio

100% likes this
24 subscribers

Social Selling Radio er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg, salgsudvikling, marketing og content marketing med særlig fokus på LinkedIn. Vi taler om hvordan du kan bruge det i din hverdag i.f.m. salg, markedsføring og personlig branding. Podcasten er produceret af Leif Carlsen og Eva Sachse fra Social Selling Company.

Listen to unlimited podcasts and audio books

Already more than 250.000 members

Podcasts & Audiobooks – all in one app

Try for free – cancel anytime


Get 30 days free, then DKK 59/month. Cancel anytime

Use PayPal or Credit Card.

Latest episodes

Show all
Customer Success Management: Hvad, hvorfor og hvordan?
18/9 2021

Customer Success Management: Hvad, hvorfor og hvordan?

Customer Success Management: Hvad er det for en størrelse, hvorfor skal du arbejde med det, og hvordan kommer du i gang? Det taler jeg med ekspert i Customer Success Kent Bredahl, som er ekspert i Customer Success Management, og hjælper virksomheder med at skabe kundeloyalitet.

1h 13m
LinkedIn indholdsformater: Hvilke findes der?
8/8 2021

LinkedIn indholdsformater: Hvilke findes der?

Hvilke LinkedIn indholdsformater findes der, hvad karakteriserer dem, og hvad er der er at plusser og minusser ved de forskellige formater? Det fortæller LinkedIn ekspert Leif Carlsen om i Social Selling Radio episode 89.

18m
Sådan opretter du en LinkedIn profil på under 6 minutter
16/7 2021

Sådan opretter du en LinkedIn profil på under 6 minutter

HVORDAN OPRETTER JEG EN LINKEDIN PROFIL? Det gør du ved at følge denne kvikguide, som gør det muligt for dig at oprette en LinkedIn profil fra bunden af på mindre end 6 minutter. Dermed kan du hurtigt komme i luften med en personlig profil på verden største erhvervsorienterede sociale medie. Guiden er lavet til dig, som er ny og uerfaren på LinkedIn platformen, og dermed kategoriserer dig selv som begynder. Kvikguiden er udformet som en letforståeligt trin-for-trin guide, og fås både som tekst, grafik, lydbog og video. Så uanset om du fortrækker at læse, lytte eller se, så indeholder guiden alle de elementer, der skal til for at hjælpe dig med at få oprettet en LinkedIn profil. Og så er guiden tilmed også helt gratis :-) Du finder den fulde guide her: https://www.socialsellingcompany.dk/saadan-opretter-du-en-linkedin-profil-paa-mindre-end-6-minutter/

7m