USA2020.dk - podcast

USA2020.dk

89% likes this
172 subscribers

Dybdegående analyser af den amerikanske præsidentvalgkamp

Listen to unlimited podcasts and audio books

Already more than 250.000 members

Podcasts & Audiobooks – all in one app

Try for free – cancel anytime


Get 30 days free, then DKK 59/month. Cancel anytime

Use PayPal or Credit Card.

Latest episodes

Show all
Episode 41: Taber Demokraterne i Virginia?
29/10 2021

Episode 41: Taber Demokraterne i Virginia?

På tirsdag er der guvernørvalg i Virginia. Selvom staten er rykket i en demokratisk retning, er det baseret på meningsmålingerne ekstremt tæt mellem demokraten Terry McAuliffe og republikaneren Glenn Youngkin. Så kan Republikanerne vinde i en stat, Biden vandt med 10 procentpoint i 2020? Kasper Lauest, Just Pedersen og Jakob Terp-Hansen eksaminerer det spørgsmål. Bemærk, at udsendelsen er optaget torsdag aften og altså før en enkeltmåling fra Fox News viste en klar føring til Youngkin. Teknik: Michael Ellingsgaard.

41m
Episode 40: Hvor står Bidens agenda?
19/10 2021

Episode 40: Hvor står Bidens agenda?

Præsident Joe Biden håber dels at kunne underskrive den tværpolitiske infrastrukturaftale, der gik igennem Senatet i august, og dels en langt større lovpakke, Build Back Better Act. Spørgsmålet er selvfølgelig, om det bliver til virkelighed. Kasper Lauest og Jakob Terp-Hansen ser i denne udsendelse nærmere på dette spørgsmål, på Demokraternes tynde flertal i begge kamre og senator Kyrsten Sinema fra Arizona. Michael Ellingsgaard står for lyden.

40m
Episode 39: Hvorfor er Bidens approval rating faldet?
8/9 2021

Episode 39: Hvorfor er Bidens approval rating faldet?

I øjeblikket er Joe Bidens approval rating - hvor mange der synes, han gør et godt stykke arbejde - 45,3 % og hans disapproval rating 49 % ifølge Fivethirtyeight. Hans approval rating er altså faldet. Men hvorfor? Hvilke årsager ligger bag - og hvilke ligger måske ikke bag? I denne podcast, der blev optaget mandag, diskuterer panelet Bidens approval rating og ser også overordnet på det politiske miljø i USA i øjeblikket. Som altid er det Michael Ellingsgaard, der står for teknikken.

38m