podcast banner
De Beste Smaak van Nederland
Exclusively on Podimo

De Beste Smaak van Nederland

Podcast by Tonny Media

De vriendschap van Jan Versteegh en Rámon Verkoeijen gaat door de maag. Als ze niet eten, dan praten ze erover. Over smaak valt namelijk wél te twisten. Daarom gaan de heren op zoek naar de beste smaak van Nederland. 

Other exclusive shows

Your Offer

Latest episodes

S5: A-merk vs. B-merk #8 - ‘Weet jouw vrouw dat je met oude vrouwen praat?’
Deze week op het menu: Hoort Jan over zijn dubbelganger met nachtelijke escapades, dompelt Rámon zich in een restaurant waar ze Krug per glas serveren, beleeft Jan een nachtmerrie in de supermarkt en heeft Rámon een slechte verhouding met de blender.
34 min - Yesterday
S5: A-merk vs. B-merk #7 - ‘Aan boord bij Prins Pills!’
Deze week op het menu: Had Jan een goede culinaire week met wat hobbels, had Rámon een royale vlucht met zijn nieuwe beste vriend, smelten de heren van een twintig jaar oude witte Port, blaast Jan de kampvuurfanaten omver met een ongekend feitje en test Rámon een hype.
30 min - 23. nov. 2023
S5: A-merk vs. B-merk #6 - ‘Een frikandel met een voorhuid erover.’
Deze week op het menu: Heeft de Indiase keuken goed eten, maar vindt Jan de aankleding van het restaurant maar aggenebbisj, bespreken de heren de bruine vloot, leert Rámon steen, papier, scharen en laat de redactie Jan en Rámon voor een lastige keuze.
31 min - 16. nov. 2023

Popular audiobooks

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Available everywhere

Listen to Podimo on your phone, tablet, computer or car!

A universe of audio entertainment

Thousands of audiobooks and exclusive podcasts from 79,00 kr. / month

No ads

Don't waste time listening to ad breaks when listening to Podimo's content.

Your Offer

Other exclusive shows

Popular audiobooks