Fantino og Bonde
Free Podcast

Fantino og Bonde

Podcast by RadioPlay

This is a free podcast, which you can listen to on all podcast players. You can access all free shows in the Podimo App without a subscription.

Du kender os måske som Christian Bonde & Maria Fantino fra… radio eller tv. Du sidder og læser programteksten til vores podcast lige nu, som udkommer hver fredag - så hvorfor ikke bare gå i gang med at lytte? Vi lover, at det er både hyggeligt og sjovt!Hvis du stadig ikke er overbevist, så skal du vide at det er en podcast med to gode venner, som vender løst og fast - og det lyder måske ikke sådan vildt unikt i det danske podcastlandskab, men her er de to gode venner en mand OG EN KVINDE, og så kan du allerede godt se, at det begynder at blive noget nyt og spændende! Derudover indeholder Fantino & Bonde både børn, nyheder, hørespil, kulturstof, hverdagsobservationer og naturligvis en masse godt og relaterbart indhold om vores nye eventyr som private erhvervsdrivende - for vi er en kommerciel podcast i vækst som får det til at kilde i Jesper Buchserne. Hvis du kan lide hvad du hører, så kast for guds skyld nogle stjerner efter os på din foretrukne podcastplatform - og du skal altså heller ikke skamme dig over at gå ind og abonnere på/følge podcasten.Du kan altid kontakte os på podcast@fantino-bonde.dk om alt mellem himmel og jord eller følge os på Instagram: https://www.instagram.com/fantinoogbondeVærter: Christian Bonde og Maria FantinoFantino & Bonde udgives i samarbejde med Bauer Media og indeholder reklamer. 

Other exclusive shows

Your Offer

Unlimited access to exclusive podcasts
No ads
20 hours of audio books / month
After trial, only 79,00 kr. / month. No obligations.

All episodes

39 episodes
episode 33: En eksklusiv rundvisning i vores nye studie artwork
33: En eksklusiv rundvisning i vores nye studie
Vi har første dag i vores nye kontor/studie og det kan vi tydeligvis slet ikke administrere. I dette afsnit får en EKSKLUSIV Fantino & Bonde-lytter rundvisning i Fantino & Bonde HQ. Fuldstændig ligesom du kender det fra fx Architectural Digest på YouTube, som giver dig rundvisninger i filmstjerners flotte hjem. Vi gør det bare uden kameraer, fordi vi er en podcast - men det fungerer (næsten) ligeså godt! Derudover er der ansatte, som har ytret ønske om, at der skal være gratis hygiejneprodukter til kvinder på toilettet - og det er ledelsen selvfølgelig nødt til at forholde sig til. Der er også akustikingeniør-reklamer, en rumdesigner som virkelig ikke vil have reklame efter at have indrettet vores kontor, en debat om Maria gemmer sin kæreste for Christian og en masse andet skønt. Rigtig dejlig weekend! Husk, at du altid kan kontakte os på podcast@fantino-bonde.dk [podcast@fantino-bonde.dk]. Fantino & Bonde udgives af Bauer Media og indeholder reklamer. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino Du er velkommen til at anmelde podcasten, der hvor du lytter til den (hvis du synes den er god - ellers behøver du ikke).
17. maj 2024 - 57 min
episode 32: Testikelmassøren i Øster Jølby artwork
32: Testikelmassøren i Øster Jølby
Så er den gal igen! Sidst var folk vrede på stakkels Airtox, og nu går det udover en stakkels selvstændig erhvervsdrivende, som bliver beskyldt for at være sexarbejder, bare fordi hun masserer testikler! Sexarbejde og testikelmassage er - som alle burde være klar over - to meget forskellige ting, men det åbenbart ikke så nemt at forstå - så det hjælper vi selvfølgelig med i dagens afsnit. Derudover er Maria blevet 29 år, og oplever nu at teenagere (ikke dig, kære lytter!) oftere står i vejen, når man fx er ude at handle. Der er også en præst som har "dasket" en konfirmand med en bibel, så præsten er blevet dømt - og det åbner for spørgsmålet "Er nutidens konfirmander ikke vildt sarte?" og så tager vi ellers en tur ned ad memory lane til Christians folkeskoletid, hvor der blev "dasket" igennem. Maria er desuden ved at lære japansk, og insisterer på at lyde som en japaner (det vil vi gerne beklage på forhånd, hvis du er japaner) og så skal Fantino & Bonde have styr på firmaets dresscode, nu når det ved at blive varmere og de ansatte begynder at have en mere afslappet tilgang til deres påklædning. Derfor er der møde på direktørernes kontor - og det fungerer klart bedst, hvis du har headset på. Sidst men ikke mindst, så har Maria noget af en KÆMPE overraskelse i dagens program. Og det mener vi helt oprigtigt! Husk, at du altid kan kontakte os på podcast@fantino-bonde.dk [podcast@fantino-bonde.dk]. Fantino & Bonde udgives af Bauer Media og indeholder reklamer. Vær opmærksom på at dagens episode indeholder henvisninger til "blue balls". Hvis du eller nogen du kender lider af blue balls, så kontakt straks en testikelmassør eller forsøg afhjælpe spændingerne selv. Det kan være en livstruende tilstand, hvis det ikke bliver behandlet. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino Du er velkommen til at anmelde podcasten, der hvor du lytter til den (hvis du synes den er god - ellers behøver du ikke).
10. maj 2024 - 56 min
episode 31: Vi står sammen med Airtox i denne svære tid artwork
31: Vi står sammen med Airtox i denne svære tid
I Fantino & Bonde er vi ikke bange for at gå forrest, og derfor er vi også nødt til højt og tydeligt at proklamere at vi - som virksomhed og som podcast - står sammen med Airtox i denne svære periode, de har været igennem ovenpå branden af Børsen #Airtoxallies. For uddybende kommentarer henviser vi til pressemeddelelsen på vores officielle Instagram (https://www.instagram.com/fantinoogbonde) [https://www.instagram.com/fantinoogbonde]... eller opfordrer til at du lytter til dette afsnit af Fantino & Bonde! Når det er sagt, så er dagens udgave af Fantino & Bonde ramt af en form for boomer-energi, da vi blandt andet skal vende sexlegetøjsreklamer. For er Fantino & Bonde en sexpositiv podcast? Det finder du ud af om lidt, når du lytter til afsnittet. Derudover har præsterne store problemer med koncentrationsbesvær hos konfirmanderne, og det kan muligvis skyldes et lidt uventet problem, nemlig lækre præster. Maria vil desuden gerne bruge sin ytringsfrihed til at kritisere DR's kantine - og så er der noget med måden Christian bruger emojis på, som er meget forvirrende - og meget andet godt! Det er fredag og du har en dejlig podcast i feedet, så hav en skøn weekend. Møs møs! Husk, at du altid kan kontakte os på podcast@fantino-bonde.dk [podcast@fantino-bonde.dk]. Fantino & Bonde udgives af Bauer Media og indeholder reklamer. Hvis du er et barn, skal vi også gøre opmærksom på, at dagens episode indeholder omtale af sexlegetøj. Det håber vi ikke, at du ved hvad er, men spørg evt. lige dine forældre om du godt må lytte med i dag. De kan jo lige høre afsnittet først. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino Du er velkommen til at anmelde podcasten, der hvor du lytter til den (hvis du synes den er god - ellers behøver du ikke).
03. maj 2024 - 1 h 3 min
episode 30: Store Hvededag artwork
30: Store Hvededag
I dag er en historisk dag, da det er første Store Bededag, siden den blev afskaffet som helligdag. Men hvad med de varme hveder!? Vi ringer til Bager-John, for at høre hvordan de har løst problemet - og naturligvis også om han har æltet sine boller i dag. Så holder vi audition til TV2's store hit Forræder, og det går rimeligt dårligt, da Maria overhovedet ikke kan finde ud af at lyve. Der er også en lille status på Fantino & Bondes nye kontor, som skal sættes i stand - og der er gået et eller andet galt i processen, da entreprenøren på projektet har ansat sig selv og sin gode ven fra svømning. Vi skal desuden også en tur forbi Kongen af kulturel appropriation, Dr. Bombay, som har adskillige alter egoer - og så har vi fået et par dejlige henvendelser fra jer! Husk, at du altid kan kontakte os på podcast@fantino-bonde.dk [podcast@fantino-bonde.dk]. Du kan også følge os på Instagram her: https://www.instagram.com/fantinoogbonde [https://www.instagram.com/fantinoogbonde] Fantino & Bonde udgives af Bauer Media og indeholder reklamer. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino Du er velkommen til at anmelde podcasten, der hvor du lytter til den (hvis du synes den er god - ellers behøver du ikke).
26. apr. 2024 - 56 min
episode 29: En thirst trap af en god kollega artwork
29: En thirst trap af en god kollega
SoMe-afdelingen i Fantino & Bonde udgav for nylig en video på TikTok som giver anledning til en faciliteret HR-samtale i dagens afsnit - for Christian føler sig som et stykke kød, og det er ikke en rar fornemmelse! Og nu hvor vi er ved fede engelske udtryk, så vender vi også det spændende begreb "sober curious", som er ekstremt populært i øjeblikket... men desværrefalder enormt dårlig sammen med, at det snart er sommer, hvor man skal have en masse bajere. Barnet Eigil bliver også forelagt muligheden for at få en ny børnearbejder-kollega, Maria er fanget i sin kærestes Zetland-misbrug og så er vi hjemme i Christians kælder som på mystisk vis bliver fyldt med mere og mere grej. Det er selvfølgelig ikke alt, så ind og lyt! Hav en wonderful weekend. Møs møs! Husk, at du altid kan kontakte os på podcast@fantino-bonde.dk [podcast@fantino-bonde.dk]. Du kan også følge os på Instagram her: https://www.instagram.com/fantinoogbonde [https://www.instagram.com/fantinoogbonde] Fantino & Bonde udgives af Bauer Media og indeholder reklamer. Værter: Christian Bonde og Maria Fantino Du er velkommen til at anmelde podcasten, der hvor du lytter til den (hvis du synes den er god - ellers behøver du ikke).
19. apr. 2024 - 1 h 8 min

Popular audiobooks

En fantastisk app med et enormt stort udvalg af spændende podcasts. Podimo formår virkelig at lave godt indhold, der takler de lidt mere svære emner. At der så også er lydbøger oveni til en billig pris, gør at det er blevet min favorit app.
Rigtig god tjeneste med gode eksklusive podcasts og derudover et kæmpe udvalg af podcasts og lydbøger. Kan varmt anbefales, om ikke andet så udelukkende pga Dårligdommerne, Klovn podcast, Hakkedrengene og Han duo 😁 👍
Podimo er blevet uundværlig! Til lange bilture, hverdagen, rengøringen og i det hele taget, når man trænger til lidt adspredelse.

Available everywhere

Listen to Podimo on your phone, tablet, computer or car!

A universe of audio entertainment

Thousands of audiobooks and exclusive podcasts

No ads

Don't waste time listening to ad breaks when listening to Podimo's content.

Other exclusive shows

Popular audiobooks