
Hakan Atis ile Mavi Dünya
Podcast de Hakan Atis
www.hakanatis.com sitesinde yer alan denizcilik yazılarımdan ve özel söyleşilerimden oluşmaktadır.
Empieza 30 días de prueba
4,99 € / mes después de la prueba.Cancela cuando quieras.
Todos los episodios
20 episodios
Dünya genelinde denizciliğin ticari potansiyeli kadar sportif önemi de oldukça büyük. Bunun bilincinde olan Türkiye Yelken Federasyonu, başarı çıtasını daha da yükseğe taşıyacağının sinyallerini veriyor.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, göklerdeki ve denizlerdeki başarılarının öyküsünü anlatıyor.

Mersin'de yelken heyecanı ve milli sporcularımızın gururlandıran başarıları.

Giresunlu kaptan ve tekne yapımcısı Murat Gül, bölgenin unutulmaya yüz tutmuş tarihi deniz taşıtlarından Agribar’ı maviliklerle yeniden buluşturdu. Karadeniz’de görenleri hayran bırakan teknenin omurgasından yelkenlerine kadar tüm ayrıntıları aslına sadık imal edildi.

STFA Grubu tarafından Mega ve Giga Yatlara yönelik açılan "Port Azure Göcek" ultra lüks yatların yeni cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor.
Empieza 30 días de prueba
4,99 € / mes después de la prueba.Cancela cuando quieras.
Podcasts exclusivos
Sin anuncios
Podcast gratuitos
Audiolibros
20 horas / mes